Velenczei a buliversenyen is dobogós helyért harcolna

Velenczei a buliversenyen is dobogós helyért harcolna

MEGOSZTÁS

velenczei

Overdose Racing Team – Szilveszter Rallye 2016

Velenczei Ádám, Mitsubishi Lancer Evo IX R4

 

 

A Szilveszter Rallyet a legtöbben egy levezető buliversenynek tartják, amivel tisztességesen elbúcsúztathatják a rally szerelmesei az óévet. Kivételt jelent ez alól azonban Velenczei Ádám, aki, mint mindig, most is úgy áll majd oda a Hungaroring rajtvonalára, hogy a lehető legjobbat hozza ki magából és a technikából. Nem titkolt célja, hogy felférjen a dobogóra – ezért azonban alaposan meg is kell majd küzdenie a több mint 200 párost számláló mezőnyben.

 

Velenczei Ádám: Mióta versenyzem, minden évben részt vettünk a Szilveszter Rallyen, így az idei sem maradhat ki. Már csak azért sem, mert a kiírást és a nevezések nézve igazán színvonalas, nemzetközi szintű óévbúcsúztatóra lehet számítani. Arról nem is beszélve, hogy ilyenkor rengeteg barátunk, ismerősünk, partnerünk kilátogat a Hungaroringre, hogy megnézzenek minket, szurkoljanak nekünk, így még nagyobb az izgalom és a jó hangulat a csapatunknál.

A 2016-os szezont a Mitsubishi Lancer Evo IX R4-essel teljesítettük, és azzal is szeretnénk lezárni. Az ózdi bukásunk óta teljesen rendbe tettük a gépet, hiszen inkább látványos, mint komoly sérülései voltak. Igaz, hogy a Szilveszter Rallyenak semmi tétje nincsenek, ez „csak” egy buliverseny, de én mégis úgy állok majd a célba, ahogy minden egyes futam alkalmával. A legjobbat és a legtöbbet szeretném kihozni magamból és a technikából is, hogy aztán dobogóra állhassunk.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ