Kurtos csak az élményekre gyúrt a Bózsva Pikniken…

Kurtos csak az élményekre gyúrt a Bózsva Pikniken…

MEGOSZTÁS

Vannak az életben olyan helyzetek, amikor szimplán csak sodródni kell az árral. Így tett Kurtos Robi és csapata is Bózsván. Nem számított az idő, a kilométerek…a kupák…csak a boldog pillanatok.

„Nagyon vidám vagyok, hiszen a saját versenyautómon kívül ismét beülhettem a Bózsva Pikniken egy Skodába a Bakó Rally Teamnek köszönhetően. Viszont ugyanúgy jártam, mint évekkel ezelőtt a szilveszteri futamon…nehéz volt kiszállni belőle. És itt nem arról beszélek, hogy öregszem… és nehezebb a mozgásom, semmi ilyenről nincs szó, fitt vagyok és fiatal 😊…a lelki oldala a kemény ennek. Mert szeretem a Mitsubishit, amit a mai napig tanulok, hogy is kellene jól menni vele. A Skoda pedig egy iszonyat gyors autó, könnyen kezelhető, lehet olyan tempósan haladni, ami még az én szívemet is megdobogtatja. Száz szónak is egy a vége, szuper volt „egy seggel két lovat is megülni”. Nem szeretném hasonlítgatni a két élményt, mert más a két verda, illetve a Micu aszfaltra, a Skoda pedig murvára volt építve. De annyit azért elárulok, hogy nem kellene sokat noszogatni, ha többször lenne lehetőségem a „csodával” menni. Összkerékkel ezeken a szakaszokon tempósan lehet haladni, és én ezt kifejezetten csípem.

Próbáltam a lehető legtöbb embernek örömöt okozni ezen a rendezvényen, és a visszajelzések szerint sikerült. Számunkra fontos volt, hogy mindenki jól érezze magát ezen a hétvégén. Csak róttam a köröket az élményautóztatáson, és lehet most kicsit szentimentális leszek, de azt a sok mosolygó arcot látni…felemelő érzés. Amikor abból adhatsz kicsit ismerős vagy idegen embereknek, ami neked is hatalmas boldogságot okoz: a rali szeretetéből. Hálás vagyok a lehetőségért, és remélem még sokszor lesz ilyenben részem. Nyilván vannak még akadályok előttünk, hogy teljes szezont mehessek valamikor egy Skoda Fabia R5-tel, de „soha ne mondd, hogy soha”. Jövőre azért szeretnék menni vele murván, mondjuk Veszprémben, az olyan nekem való lenne. Van még egy kis idő addig, és én nem adom fel az álmaimat.

Szeretném megköszönni mindenkinek, akik megtiszteltek minket a jelenlétükkel, és bízunk benne, hogy nem csak mi versenyzők és szervezők, hanem ti is szép pillanatokkal lettetek gazdagabbak, és reméljük Ricsi felépüléséhez is sikerült egy picit hozzájárulnunk” – nyilatkozta Robi.

Fa-Forg-Tech Hungária Kft.; Katica Vendégház, Viadukt Mérnöki Kft.; Karádi Rendszerház Kft.; Rex Bau Kft.; Perla-X Kft.; Jancsika; DREXLER TRAFFIC Bt.; Szalontai és Fiai Magánszeszfőzde; Car-Szer 2000 Bt.; Zemplén Hard-Work Kft.; Vipo-Home Kft.; ztvmotorsport.hu, Bodnár Daru Kft.

Szöveg és fotó: Tiba Anita

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ