Dobogós lett az apa-lánya páros…

Dobogós lett az apa-lánya páros…

MEGOSZTÁS

Rudabányán láthattuk Kurtos Robit egy Audival, de nem ő volt a pilóta, hanem a lánya, Kubosi Viktória. Ügyesen ment Viki, így a Junior kategória III. helyén végeztek.

Hogy éreztétek magatokat Rudabányán az Audiban, mint apa-lánya duó?

Viki: Eléggé stresszesnek éreztem magam az első körig, de a második már egész jól sikerült. Szerintem egész jó összhang volt köztünk, örülök, hogy apa segített.

Robi: Én nagyon jól éreztem magam, de nagyon sokat kell még gyakorolni Viktóriának, de ezért mentünk. Szuperül sikerült így elsőre. Az autót klasszul felkészítettük, semmi baja nem volt, készülünk a következő megmérettetésre. Az arcomra pedig nem…nem a rémület ült ki a rajtban, hanem olyan egészséges izgalom, mégiscsak a lányomnak „navigáltam”. 😊 Egyébként sem lett volna időm azzal foglalkozni, hogy aggódjak, feladatot kaptam az anyósülésen. Ügyes volt, büszkék vagyunk rá Nórival együtt.

Harmadik helyen végeztetek, elégedettek vagytok az eredménnyel, hiszen először ültetek így együtt ebben a versenyautóban?

Viki: Természetesen nagyon örültem, hiszen már hosszú ideje nem voltam versenyen, de úgy érzem lett volna még bennem több. Naaa… majd legközelebb.

Robi: Persze, hogy örültünk, tudod…mint majom a farkának. Elsőre tök jól sikerült minden. Aszfalton ezzel az Audival lassítókban elkanyarodni eléggé nehéz, úgyhogy remélem rá tudom beszélni, hogy a Salgón menjen majd ismét. Szeretnénk, ha komplett szezont mehetne Viki, és akkor szépen megszokja majd a verdád.

Viki, kaptál aputól olyan instrukciókat, ami segítség lesz a következő közös versenyeteken, és a fejlődésedet szolgálja?

Viki: Igen nagyon sok mindenről elmondta a véleményét, sőt még otthon is sok mindent átbeszéltünk, és igyekszem ezt a következő versenyeken felhasználni.

Nóri, te sem aggódsz…most, hogy már ketten csapatják a családból?

– Anyukának nincs ideje az aggódásra, tudjátok, nekem minden versenyen feladatom van: főzök, hogy éhen ne haljon a brigád. 😊 Szóval az aggódáson már rég túl vagyok, ott ült mellette Robi, és abszolút nem is gondolok arra, hogy bármi baj is lehet. Nyilván, ha majd nem apuka ül mellette, illetve nagyobb versenyen indul, akkor valószínű jön a para, de ezek még kisebb futamok, nincs nagy tempó, pont jó tanuláshoz. De ahogy Robi is mondta, nagyon büszkék vagyunk rá.

 Hol láthatnak legközelebb benneteket a szurkolóitok?

Március 19-én Szendrő salakpályán… ha minden jól megy.

Fa-Forg-Tech Hungária Kft.; Katica Vendégház, Viadukt Mérnöki Kft.; Karádi Rendszerház Kft.; Rex Bau Kft.; Perla-X Kft.; Jancsika; DREXLER TRAFFIC Bt.; Szalontai és Fiai Magánszeszfőzde; Car-Szer 2000 Bt.; Zemplén Hard-Work Kft.; Vipo-Home Kft.; ztvmotorsport.hu, Bodnár Daru Kft.

Szöveg: Tiba Anita

Fotó: Kurtos Robi

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ