Háziverseny a Peugeot Kupában

Háziverseny a Peugeot Kupában

MEGOSZTÁS

Három Peugeot 208 Rally4-es és egy hátsókerekes autóval indul a szezonnyitó székesfehérvári murvás futamon a Horváth Rallye Ase csapata.

„Nagy reményekkel várjuk az idei első futamot, hiszen sok minden megváltozott a csapatunk háza táján. Már nagyon régen volt, hogy murvával indult a bajnokság és biztosan nagyon izgalmas lesz így, mi már nagyon várjuk. Csapatunk új versenyzője az ORC fenegyereke Hevesi Norbert és navigátora Lipóczky Dániel, aki mind emberileg, mind pedig versenyzőként egy nagyon jó ember. Öt mindenképpen az ORC kétkerekes mezőny élére várom. Rajta kívül a versenyzőink a Peugeot Kupában indulnak, ami egy nagyon erős bajnokság lesz az idei évben. A nagy eredménynek tartanánk, ha a versenyzőink beleférnének az első ötbe így kezdésnek, de emellett jó lenne, ha mindenki célba érne és élvezné az új kategóriát.  Én navigálok majd Nagy Matyinak és a két fiatal páros Németh 8V Péter – Spath Szabolcs és Bertalan Márton – Paizs Róbert alkotja a különítményt. Jelenleg változékony időjárást mondanak a hétvégére, ez mindenképpen megnehezíti majd a versenyzésünket. Nagyon fontos, hogy jól fel tudjuk dolgozni a pályákat és maximálisan felkészülve álljunk oda a rajthoz. Sajnos ezen a versenyen csapatunk negyedik Peugeotos versenyzője Jedlóczky Márk nem tud részt venni, mert nincs navigátora” – árulta el Németh 16V Péter.

A Székesfehérvár Rallye szombaton kezdődik, a versenyzőkre öt szakasz vár, mielőtt szervizbe mennének. Másnap három szakaszon kétszer kell majd versenyezniük.

Köszönjük Partnereinknek: Anlamada Motors Kft., Alba Liaton Kft., Euro-Duplex Kft., Pannon Led Kft., Rother.hu Kft., Árva Bt., Túze Kft., Hidvégi László Péter EV., Nestro Kft., Garancia-Sped Kft., R-Agrikol Kft., Markomp Kft., Invu, Komprádor Kft., Vikom-Trans Kft., Wooden Projects Kft., Invicem-Vel Kft., Ikan Kft., Kereken Oil Kft., “BRAUN” Kft., Prior Cash Kft., Sztráda 92 Kft., K.B.T. Hungary Dekor Kft., Kiss László EV., Combit Zrt., Alpha Steam-Co Kft., Zenit-Rent SDTI Kft., Nardon Kft., Haty Szerviz Kft., Hud-Hor Kft., Hudráné Horváth Adrienn, Grünkon Kft., Sipos Shoes Kft., Grünwald Casa Leather Kft., ZsZs Leather Shoes Kft., Wolf Distribution Kft., From-To Hungary Kft., Híröstech Kft., Kisbugaci Gyöngye Kft.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ