Változatos pályákon indul a bajnokság

Változatos pályákon indul a bajnokság

MEGOSZTÁS

Ha murva, akkor a Gulf Racing Hungary BMW-s versenyzőpárosa sem hiányozhat a rajtból. Még csak pár éve kóstolgatja a murvát, de nem hagyna ki ilyen talajú versenyt a Szilágyi Patrik – Kiskuti Adrián duó.

„Hamarosan itt a Humda Országos Rally Bajnokság szezonnyitó futama a Székesfehérvár Rallye, de mi még a papírmunkával küzdünk, hiszen a navigátorom egy másik egyesület versenyzője, illetve a licenc kérelmem is a káoszban van, mert svájci jogosítványom van, amin nincsen lejárati dátum, de ezzel versenyeztem korábban is és nem értem most mi a gond vele. Remélem a következő napokban kisimul a helyzet” – kezdte a beszélgetést Szilágyi Patrik. „A BMW készen áll a murvás bevetésre, mi pedig már nagyon várjuk, hogy ott lehessünk a szezonnyitón. Nagyon örülök, hogy változatos pályák lesznek, némelyiken már versenyeztünk a Mikulás Rallye keretein belül. Annak is nagyon örülök, hogy többen vagyunk a kategóriában és remélem jó csatákat fogunk vívni. Jó lenne, ha a pályán dőlne el és senkinek nem lenne műszaki problémája.  Az időjárás jelenleg a rosszabbik oldalát mutatja és ez várható a hétvégére is. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy a Mikulás Rally óta mi csak murván mentünk és nem kell az autónkat szerelni a futam előtt.”

A 2023-as Székesfehérvár Rallye szombaton és vasárnap zajlik majd, a versenyzőkre tizenegy gyorsasági szakasz vár majd.

A csapat partnerei: SIVA Group, Euroaszfalt Kft., Gulf Lubricants Hungary, Közmű Alagút, STRAVIA, Forvett, Confidenza, LEAD DESIGN, Szirt BAU Kft., EFTECH, Trans-Sped Kft., Pápai Beton Kft., Metalvision Kft., Schönherz Informatikai Stúdió, BM Komp, Wimmer Trans, Hardy Working Tools, MM Infinity Kft., HRT Spedition Kft., Laczkó Team Kft., Juhász Testvérek Pincészet, Elastica Bt., BOMBA!, Zoi Kingdom Kft., Agria Emelő Kft., Dodo Tech Kft., Truck Parts Impex Kft., Geoteam, North Force Hungary Kft. Good Safety.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ