Még nem versenyeztem esőben

Még nem versenyeztem esőben

MEGOSZTÁS

Az időjárás adta nehézségek miatt kemény versenyen vannak túl a Speed Technika versenyzői, a Hofbauer Tamás – Harmos Gergely duó. A páros a harmadik gyorsasági szakaszon becsúszott egy szalagkorlát alá. A balesetben senki sem sérült meg, ám az autóval nem tudták folytatni a versenyt.

„A Bükkszentlászló – Bükkszentkereszt gyorsaságin egészen jól kezdtünk, nagyban közrejátszhatott, hogy jó esőgumit választottunk, de el is találtuk a ritmust. Sajnos elkövettem egy apró hibát, az egyik féktávon lementem a fűre és ez által megforogtunk” – értékelte az első szakaszt Hofbauer Tamás.

A megforgástól függetlenül az idejük rendben lett, valószínűleg jó tempót diktáltak végig a gyorsaságin. A következő Garadna – Mályinka szakasztól tartottak a legjobban, de az idejük itt sem volt rossz. A következő Sátai szakaszon viszont már száraz talajra érkeztek a vizes gumikkal.

„Megérkeztünk a harmadik szakaszra, ahol száraz út fogadott minket. A vizes gumik sem voltak ide valók és emellett elkövettem egy újabb amatőr hibát, ami végzetesek bizonyult. Egy erős kanyarba eggyel nagyobb sebességi fokozatban érkeztem és a felhordáson megcsúszva belementünk a szalagkorlátba” – tette hozzá Tamás.

Az autó hűtője és olajszűrője kilyukadt, ezért nem tudták folytatni a versenyt.

„Kategória ötödik helyről estünk ki, ezért is nagyon csalódottak vagyunk. Remélhetőleg a félig hazai versenyünkön Székesfehérváron újra örülni tudunk majd” – zárta a beszélgetést Hofbauer Tamás.

Köszönjük Partnereinknek: Arrabona Konstrukt Kft., Abacus-Audit Kft., Gerenda Impex Kft., Limerence-Trust Kft., Ecovictum Kft., Maschinenring Magyarország Kft., Harmos Logisztika Kft., Onyx Solutions Kft., TT Gumiab

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ