Izgalmas reggel! – WRC VODAFONE Rally de Portugal

Izgalmas reggel! – WRC VODAFONE Rally de Portugal

MEGOSZTÁS
Kalle Rovanperä (FIN) Jonne Halttunen (FIN) Of team TOYOTA GAZOO RACING WRT are seen performing during the World Rally Championship Portugal in Porto, Portugal on 13,May. 2023 // Jaanus Ree / Red Bull Content Pool // SI202305130424 // Usage for editorial use only //

Thierry Neuville autójának hajtásproblémája miatt a belga pilóta 1:26.4 percet hagyott benn a mai első gyorson – turbóprobléma, vagy sebességváltó-probléma lehet. Így Neuville-t megelőzte Lappi és Tanak is! Tänak hibridje nem működött a szakaszon. Katsuta nyerte a gyorsot Rovanperä és Sordo előtt. A futamgyőzelem félig már Rovanperä kezében van!

1. Rovanperä/Halttunen – Toyota GR Yaris Rally1
2. Sordo/Carrera – Hyundai i20 N Rally1 +58.0
3. Lappi/Ferm – Hyundai i20 N Rally1 +1:19.1
4. Tänak/Järveoja – Ford Puma Rally1 +2:24.3
5. Neuville/Wydaeghe – Hyundai i20 N Rally1 +2:33.2
6. Greensmith/Andersson – Škoda Fabia RS Rally2 +8:56.2
7. Solberg/Edmondson – Škoda Fabia RS Rally2 +9:18.3
8. Mikkelsen/Eriksen – Škoda Fabia RS Rally2 +9:46.7

Rovanperä: “Úgy tűnik, még mindig túl gyorsak voltunk! Nem tudom, milyen lassan kellene vezetnünk, mert olyan lassúnak tűnik. Csak a gumikat mentettük.”

Sordo: “Nagyon sajnálom Thierryt. Nem ez volt a terv! Remélem, sikerül megoldania a dolgot a következő szakasz előtt, de meg kell tennünk, amit terveztünk, és meg kell próbálnunk befejezni a rallyt.”

Lappi: “Ma csak annyit tehetek, hogy mentem a gumikat, és megpróbálok néhány pontot szerezni az előzőből. [Thierry problémája] nem változik túl sokat, de az biztos, hogy rossz a csapatnak, ha ez megtörténik, és a csapatnak is. .”

Tänak: “A hibridnek nem tetszett a rövid éjszaka – úgy tűnik, ez az autó ma nem ébred fel!”

Neuville: “Vége. Valami hasonló a tegnap estihez… ki kell derítenünk.”

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ