Második, második, második, második – Csirmaz Brúnó, STC -2000, Greinbach

Második, második, második, második – Csirmaz Brúnó, STC -2000, Greinbach

MEGOSZTÁS

Csirmaz Brúnó
#202, Honda Civic, SuperTouringCar, -2000
Greinbach, FIA CEZ + AUT & HUN & SVK Championship

Izgalmas futamon van túl a matyóföldi pilóta, akinek a második szabadedzésen felrobbant a motorja. A második jelző a futamon végig elkísérte Brúnót. Újabb technikai probléma a második előfutamban. A harmadik előfutamban a kategória második idejét autózta, majd a döntőben is második lett.

Csirmaz Brúnó: Az első szabadedzésen az autó finom hangolásával voltunk elfoglalva, ami azt gondolom, hogy jól sikerült. A második szabadedzésen felrobbant a Honda motorja. A csapat minden megtett azért, hogy a tartalék motor a helyére kerüljön és az autó erőforrása az első előfutamra életre keljen. Sajnos ez nem sikerült. A második előfutamban a motor leszabályozott és nem pörgött föl, ráadásul a gázpedállal is akadt némi probléma, kiakadt! A harmadik előfutamra értük utol magunkat. Sikerült egy kategória második helyet autóznom.

Az elődöntőben az ötödik pozícióból vágtam neki az öt körnek. Nagyon jól sikerült a rajtom és kisebb, nagyobb szerencsének köszönhetően a második körben már vezettem. Sikerült nyernem. A döntőben második lettem. Ezzel az eredménnyel nagyon elégedett vagyok! Köszönöm a CSAPATNAK!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ