Sikerült kimozognunk a kakucsi rossz élményt – Stréhli Dominik , Magyar Kupa,...

Sikerült kimozognunk a kakucsi rossz élményt – Stréhli Dominik , Magyar Kupa, Greinbach

MEGOSZTÁS

Stréhli Dominik
#903 – Magyar Kupa, Skoda Felicia
Greinbach, FIA CEZ + AUT & HUN & SVK Championship

“… ez nem mehet így tovább!” fakadt ki Stréhli Dominik a kakaucsi futamot követően. A Magyar Kupában a MÜ-GU Kft által támogatott 21 éves pilóta a következetlenül megitélt versenyszituációk kapcsán. A greinbachi hétvége azonban mindössze egy váltócserét hozott a második szabadezést követően Dominik csapatának. Kiegyensúlyozott versenyzést mutatva a kategória harmadik helyén zárta a greinbachi hétvégét Dominik és a Felicia duója.

Stréhli Diminik: Meglehetősen sima hétvégénk volt! Gyakorlatilag nem volt egyetlen olyan akció, probléma sem, mint legutóbb . A második szabadedzést követő váltócserénket tudnám egyedül megemlíteni.
Ezután gyakorlatilag,  egy sima menet volt a számunkra a döntő kockás zászlójáig a verseny, ilyennek kell lenni egy rallycross futamnak 🙂 .

Nagyon jól éreztük magukat a versenyhétvége alatt, jó helyen voltunk és végig sikerült az elejében küzdenünk. Nagyon elégedett vagyok ezzel a harmadik hellyel és örömmel nyugtáztam, hogy sikerült kimozognunk az a kakucsi rossz élményt , így már most várom a következő futamot!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ