Így várják az Acropolis Rallyt az M-Sport Ford WRT pilótái

Így várják az Acropolis Rallyt az M-Sport Ford WRT pilótái

MEGOSZTÁS

Így várják az Acropolis Rallyt az M-Sport Ford WRT pilótái. Sebastien Loeb, Craig Breen, Gus Greensmith, Pierre-Louis Loubet futam előtti nyilatkozatait olvashatjuk itt.

Sebastien Loeb: A görög futam egy számomra mindig is remek futam volt, ami nagyon élvezetes. Az idei egy egészen más verseny lesz, mint amin eddig versenyeztem, nem lesz annyira durva. Van néhány szakasz, amit ismerek, de gyakorlatilag a nulláról fogunk indulni. Nem lesz könnyű futam, de nagyon élvezetes rajta vezetni, úgyhogy nagyon várom már. Sikerült alaposan felkészülnünk, azt remélem, hogy sikerül jó ritmusban autózni, mint Kenyában és Portugáliában. Az a célunk, hogy hibák és problémák nélkül jól teljesítsünk. A tesztünk jól sikerült, a kapcsolatunk az autóval korrekt volt. Minden rész területtel igyekeztünk egy kicsit foglalkozni , így  a beállításokkal, a felfüggesztéssel, a diffivel, és a hibridegységgel is. Azt gondolom, hogy a jól sikerült teszt után, az autó rendben, készenállunk a rallyra.

Craig Breen: Jó lesz visszatérni Görögországba. Ezen a futamon legutóbb 2015-ben vettem részt, bár a tavalyi pályabejáráson ott voltam. Szép emlékeim vannak, 2014-ben ott szereztem meg első nemzetközileg is jegyzett győzelmemet, amely pályafutásom egyik nagy ugródeszkája volt. Nagyon várom a visszatérést. Nehéz ralinak tűnik, mert sok olyan szakasz vár ránk, amelyeket csak egyszer fogunk teljesíteni. Hosszú lesz a pályabejárás, kihívásokkal teli hét vár ránk, de már nagyon várom. A tesztünk jól sikerült, jó érzéseink voltak az autóval. Remélhetőleg sikerül visszatalálnunk a jó útra és eredménnyel tudunk majd Görögországból hazatérni.

Gus Greesmith:  A görög futam a bajnokság egyik legendás futama, amit tavaly nagyon élveztem. Jól sikerült a rally, az összetett ötödik helyén végeztünk. Fantasztikus lenne, ha ismét sikerülne egy top 5-ös eredménnyel zárni. Az első métertől erre fogunk törekedni.  Tudjuk, hogy Görögországban bármi megtörténhet, bármi elromolhat, hiszen nagyon durvák a szakaszok. A csapat azonban egy nagyon erős autót épített nekünk, ami segíteni fog nekünk.

Pierre-Louis Loubet: Nagyon örülök, hogy Görögországban versenyezhetek. ez egy csodálatos ország és fantasztikus rali. A rajtpozíciónk és a Portugáliában és Szardínián mutatott tempónkkal úgy gondolom, hogy nagyszerű dolgokra lehetünk képesek. Igyekszem majd a maximumot nyújtani a futamon, mert úgy gondolom, hogy mindenünk adott ahhoz, hogy jól teljesítsünk. Az autó remekül működik, a teszt jól sikerült ráadásul remekül érzem magam az autóban. Azt gondolom, hogy a potenciál megvan, úgyhogy meglátjuk mi történik.

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ