Hiánypótló gyakorlás – Szilágyi Patrik – Gulf Racing Hungary

Hiánypótló gyakorlás – Szilágyi Patrik – Gulf Racing Hungary

MEGOSZTÁS

Hiánypótló gyakorlás

A járványügyi helyzet miatt márciusban elmaradó Salgó Rallye hiánypótlására választotta a Kakucs Ring Kupát a Gulf Racing Hungary versenyzője Szilágyi Patrik.

Patrik korábban már autózott a Kakucsi pályán a korábbi autójával, ahol az volt a cél, hogy próbáljon íven autózni. Az autója egyértelműen nem erre a pályára való, de más lehetősége nem volt, hogy autózni tudjon.

„Mindenképpen szerettem volna megmozgatni magam és az autómat is márciusban, így jött az ötlet, hogy keresni kell egy alkalmat márciusban. A váltó pont most készült el az autóhoz, amit én saját magam raktam össze. Korábban sosem csináltam ilyet, így ki szerettem volna próbálni” – kezdte a beszélgetést Szilágyi Patrik.

A foglalkozás elérte célját, előjött egy olyan probléma, ami a rally pályákon nem biztos, hogy előjönne.

„Kiderült a versenyen, hogy nem jól zár a difink. Lehetséges, hogy a Mikulás Rallye megtépázta egy kicsit. Amikor nagyon billent a kocsi a puhasága miatt eldiferált. A második körtől már nagyon erre figyeltünk, én belülről, Strider Zoli pedig kívülről” – tette hozzá Patrik.

Patrik a Kakucs Ring Kupát a KR5-ös kategória negyedik helyén zárta. Az eredmény nem foglalkoztatja, mert olyan versenyzőktől kapott ki, akik a pálya minden méterét ismerik és az autójuk is ilyen körülményekre készült.

„Az utolsó körben próbálgattam, hogy lehetne még gyorsabban menni. Ha kicsit megcsúsztattam, összezárt a difi, de azzal sem lett jobb az idő, sőt az erőltetés miatt egyszer le is csúsztam az útról. Elégedett vagyok, jót autóztam és a hangulat is jó volt. Biztosan nem ez volt az utolsó szlalom verseny, amin indultam” – zárta a beszélgetést Szilágyi Patrik.

A csapat következő versenye az áprilisi Therwoolin Boldogkő Rally lesz.

A csapat partnerei: Betonútépítő, SIVA Group, Euroaszfalt Kft., Gulf Lubricants Hungary, Közmű Alagút, STRAVIA, Forvett, Confidenza, Tiszta Víz Üzletház, LEAD DESIGN, Szirt BAU Kft., EFTECH, Ka-Ba Kft., Honor Trans-Sped kft., Pápai Beton Kft. FLOW FUEL, Schönherz Informatikai Stúdió, Láng, BM Komp, Wimmer Trans, Hardy Working Tools, Dr. Rettig Richárd, FERRO-PRESS Kft., Signal Print Kft., GPR & Partners Kft., Consult Team Kft., MM Infinity Kft., Infodots Kft., HRT Spedition Kft., Laczkó Team Kft., Juhász Testvérek Pincészet

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ