Felkötötték a gatyájukat

Felkötötték a gatyájukat

MEGOSZTÁS

Ebben a szezonban már kétszer sikerült szép eredményt elérnie Kurtos Robinak és Fridrik Gergőnek. Szerintük az irány jó, amerre idén tart a csapat, ezért bevállalják a küzdelmet a veszprémi pályákon is egy újabb siker érdekében.

 Vártátok már a veszprémi csatát?

– Persze, mivel nekünk kimaradt a fehérvári futam, mert annyira nem a szívem csücske, ezért éppen ideje újra kocsikázni kicsit. A veszprémi pályák jók szoktak lenni, kivéve amikor leszakad az ég, mert akkor konkrétan nem te irányítod a kocsit, hanem a sár. Sokat számít, hogy mennyire van kijárva az út. Tombol a nyár, hőség van és mostanában akkor sem esik, mikor azt mondják fog, de tuti olyan szerencsénk lesz, mint általában ezen a versenyen, hogy pont akkor jön az égi áldás, amikor nem számítunk rá.

Az előző évekből mi ugrik be először?

– Szuperrali, defekt, ugrató, kiesés, motorcsere…sokadik motorcsere, perselyfeltörés, hőség, vihar…szauna a kocsiban, tovább is van mondjam még?! De szeretjük a kihívást, ezért évről évre és versenyről versenyre házhoz megyünk a pofonért. Mindig abban bízunk, amiben most is, hogy ez a mi évünk, ez a mi futamunk.

Oké, jó… és nektek tetszők a pályák, de felkötöttétek a gatyát?

– Mi mindig felkötjük, nem ezen szokott múlni. Murván ész nélkül nem lehet tolni neki, vagy inkább úgy mondom nem mindig szabadna, de ha már ott vagyunk, csak csináljuk ahogy kell. Ennek valamikor az a hátulütője, hogy hamarabb be kell fejezni, mint szeretnénk. Ilyen pályán egy defekt azonnal eldönti kinek hol a helye a bajnokságban, és még csak beleszólásod sincs. Idén elég jól sikerültek a versenyeink, volt egy egri 3. és egy miskolci 2. helyezésünk…ha jól nézem már csak egy szépen csillogó 1. hely hiányzik a sorból – mondja Robi nevetve.

Mi szerepel a csapat heti műsorfüzetében?

– Balatoni nyaralással összekötött versenyhetünk lesz. Ez a futam szokott lenni a családé és a srácoké, ahol kicsit kikapcsolódunk, fürdünk a Balcsiban…pár nap ereszd el a hajam a csapattal, aztán péntektől átvételek, pályabejárás, teszt és vasárnap indul az „egynapos” buli. Mondjuk, ha már egynapos a sztori, akkor lehetne szombaton inkább a verseny, mert éjszaka megindulni egy ilyen fárasztó és hosszú nap után az ország másik végére ebben a melegben, nem nagy móka, de másnap mindenkinek meló van…na igen, de ez más tészta. Szóval lényeg a lényeg, hogy kedveljük a murvát és célba szeretnénk érni.

Reklámpartnerünk:

East Motorsport; Fa-Forg-Tech Hungária Kft.; Katica Vendégház, Viadukt Mérnöki Kft.; Karádi Rendszerház Kft.; Rex Bau Kft.; Perla-X Kft.; Jancsika; ZRP Építőipari Kft.; DREXLER TRAFFIC Bt.; Fakitermelő és Feldolgozó Kft.; New Foam System Hungary Kft.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ