El kell gondolkodnunk – Horváth Rallye Ase – Veszprém Rallye

El kell gondolkodnunk – Horváth Rallye Ase – Veszprém Rallye

MEGOSZTÁS

Sajnos idő előtt ért véget a Veszprém Rallye, ahol a Horváth Rallye Ase versenyzői is részt vettek.

„Sajnálatos körülmények között ért véget a Veszprém Rallye, ezúton is az egész csapatunk nevében részvétünket nyilvánítjuk Nemes Csaba családjának. Ez most a legfontosabb az, hogy milyen volt a verseny csak másodlagos” – kezdte a beszélgetést Németh 16V Péter. „Nem emlékszem, hogy olyan gyorsasági szakaszon, mint az első mentem már valaha. Nagyon sáros volt, inkább off-road pályának lett vett volna jó.

A versenyzőinkről megoszló a véleményem. Bertalan Marci második helyen volt, amikor megszakították a versenyt, maximálisan meg vagyok vele elégedve, bár azt hittem nyeri fog, de a Berta úr nagyon jó napot fogott ki. A másik Peugeotos legénységnél a Németh 8V Péter – Spath Szabolcs párosnál drasztikusan be kell avatkoznunk, mert ez a teljesítmény szégyenletes. Hevesi Norbi ezeken a pályákon sok jóra nem is számíthatott volna, hiszen a BMW-nek ez a sár nagyon nem feküdt, ennek ellenére a fiúk jól mentek, le a kalappal előttük. Ennyit a versenyzőkről, vannak más dolgok is, amikről beszélnünk kell. Vérlázítónak tartom, hogy egy ilyen sajnálatos esemény után még megfordul valakinek a fejében, hogy pontokat osszanak. Az, hogy a P13-as kategóriában győztes, hirdessenek, ahol a Csabi is indult, főleg úgy, hogy senki nem teljesítette a gyorsaságikat valami hihetetlen. Hiányzik számomra, hogy a vezetés nem sportszerűen gondolkodik, szégyellhetik magukat emiatt. Hihetetlen számomra, hogy ez megtörténhet.”

Köszönjük Partnereinknek: Anlamada Motors Kft., Alba Liaton Kft., Euro-Duplex Kft., Pannon Led Kft., Rother.hu Kft., Árva Bt., Túze Kft., Hidvégi László Péter EV., Nestro Kft., Garancia-Sped Kft., R-Agrikol Kft., Markomp Kft., Invu, Komprádor Kft., Vikom-Trans Kft., Wooden Projects Kft., Invicem-Vel Kft., Ikan Kft., Kereken Oil Kft., “BRAUN” Kft., Prior Cash Kft., Sztráda 92 Kft., K.B.T. Hungary Dekor Kft., Kiss László EV., Combit Zrt., Alpha Steam-Co Kft., Zenit-Rent SDTI Kft., Nardon Kft., Haty Szerviz Kft., Hud-Hor Kft., Hudráné Horváth Adrienn, Grünkon Kft., Sipos Shoes Kft., Grünwald Casa Leather Kft., ZsZs Leather Shoes Kft., Wolf Distribution Kft., From-To Hungary Kft., Híröstech Kft., Asian Workforce Kft., Szántó és Fia Kft., WORKX Kft., Dynamic Way Kft., Accounting Energy Kft., HeavyTools, Kovács Gépszer Kft. Hidi Clean Security Kft., Clean&Car Kft.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ