Cseh és német kiruccanás felkészült H-MOTO-s versenyzőkkel

Cseh és német kiruccanás felkészült H-MOTO-s versenyzőkkel

MEGOSZTÁS

Folytatódnak a küzdelmek a H-MOTO Team életében nemzetközi szintéren. Kovács Bálint a KTM ADAC sorozattal Németországba utazik, míg Györfi Alen a csehországi Mostban igyekszik visszaszerezni a bajnokság vezető pozícióját!

Kovács Bálint ezen a hétvégén a Sachsenringen vendégeskedik, és a fiatal tehetség nem érkezik elvárások nélkül:

„A pályát személyesen még nem ismerem, ennek ellenére szerintem feküdni fog nekem, ugyanis szeretem az ilyen karakterisztikájú aszfaltcsíkokat. Előny, hogy a technikás mivolta segíti a háttérben tartani a súlyhátrányom, hiszen a korosztályomban az egyik legmagasabb és legnehezebb is vagyok. Ez más olyan pályákon, ahol sok a hosszú egyenes, hátrányt okoz, itt remélem nem fog ez látszani! Felkészültnek érzem magam, hiszen az ADAC sorozatbeli hosszú szünet alatt is gyakran motoroztam, versenyeken is indultam, és edzettem is – hasznosan telt ez az időszak. Remélem a hétvégén elkerül minket a hidegfront, és jó versenyidőnk lesz. Célom a top öt, de nem is olyan titkoltan már nagyon szeretnék dobogóra állni!” – árulta el végezetül vágyait Bálint

BálintGyörfi Alen is felkészülten utazik a csehországi Mostba, ahol a konkrét célnál alább nem szeretné adni:

„2004 óta megyek ezen a pályán, így állíthatom, hogy elég jól ismerem. És nemcsak ismerem, de szeretem is! Egy izgalmas nyomvonal ez, nagyon szép természeti környezetben, mindig örülök, ha ide jövünk. Igaz most tizenhárom fok, szakadó eső, és orkán erejű szél van, de holnapra már jobb időt mondanak – remélem beigazolódik ez az előrejelzés! A motorom kellő mértékben felkészítettük, így bízom benne, hogy most már semmilyen technikai jellegű probléma nem hátráltat majd bennünket a hétvége során. Szeretnénk győzni, és a bajnokságban visszafoglalni a tabella csúcsát, ezzel a nem titkolt céllal vágunk neki a mosti versenyhétvégének.” – mesélte érzéseit Györfi Alen.

Alen

Kiadja: H-MOTO Team és Publicity Aim Kft

Szerző: Tóth Krisztián Márk

Képek: H-MOTO Team

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ