A második korona – AFM ajánló

A második korona – AFM ajánló

MEGOSZTÁS

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, melyben kétszeresen is főszerepet játszik Fernando Alonso, aki nem csupán karrierje 300. versenyhétvégéjét teljesítette, de a Le Mans-i 24 órás versenyen is győzni tudott.

Hol teljesítményével, hol balszerencséjével, hol megnyilvánulásaival, Fernando Alonso mindig témát szolgáltat az autósport szereplőinek, rajongóinak és szakíróinak, de júniusban még a szokottnál is több figyelem esett a spanyol szupersztárra. Előbb 300. versenyhétvégéjével különleges mérföldkövet ért el, majd mindössze egy héttel később a Toyotával csúcsra ért a Le Mans-i 24 órás versenyen, megszerezve ezzel a legendás tripla korona második „összetevőjét”.

Magazinunkban kiemelten foglalkozunk a jubileummal és az egynapos versennyel is, de a főszerep természetesen az F1-é, ahogy azt megszokhatták Olvasóink. Az elmúlt hetekben három nagydíjat rendeztek, a kanadai, francia és osztrák futamok pedig a szezon két főszereplője számára olyanok voltak, mint egy hullámvasút, melyen most épp Vettel van felül, Hamilton pedig alul, de a lapzártánk után futott Brit Nagydíjon ismét fordulhat a kocka.

Természetesen ezekkel a versenyekről is számos érdekességet találhatnak a júliusi AFM-ben, ahogy sok mást is, például:

– Kimi Raikkönen: Elérkezett az út vége?
– Hondára cseréli a Renault-t a Red Bull
– Az ember a gép mögött: Schumacher a menedzsere szemszögéből
– Így nyerd meg a Magyar Nagydíjat!
– Interjú Jean Todt FIA-elnökkel
– Nekrológ: Gerstl Pétertől búcsúzunk
– Hiperkorszak: Új éra köszönt be Le Mans-ban
– Feltámadás: Jorge Lorenzo magára talált
– Kris Meeke: Véget ért az ámokfutás
– A magyar kamion és a brit fenegyerek
– Vincze Ferenc nyerte a Székesfehérvár Ralit
– Autókrossz Losoncon, Swift Cup a Hungaroringen
– Veszprém Rali műsorfüzet
– Byton K-Byte: Négyes szintű önvezetés
– Egy lány és egy autó: Alexandra és a Skoda

A legfrissebb AFM a Formula–1, a MotoGP, a WTCR, a rali-vb, a Formula–E és a többi népszerű hazai és nemzetközi autósport-széria híreivel és háttéranyagaival megvásárolható az újságosoknál vagy előfizethető a formula.hu weboldalán.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ