WRC VODAFONE Rally de Portugal – Ogier vs. Neuville

WRC VODAFONE Rally de Portugal – Ogier vs. Neuville

MEGOSZTÁS

Tänak hibáját követően a világbajnok, csapattárs vette át a vezetést a WRC VODAFONE Rally de Portugal 2017 futamának mai zárógyorsán. Ogier 19.5 másodperccel vezet Neuville és 25 másodperccel Sordo előtt. Kíváncsian várom, hogy Ogier mire lesz képes Neuvillel szemben, aki gyorsról, gyorsra építkezik, illetve mennyire talál ismét magára Tänak. Három gyors után választ kaphatunk a kérdésekre. Fotó:

SS15 – Amarante 2 – 37.55 km

A futam állása a szakaszt követően:

A szakasz történései:

19:00 – Tänak 10.3 másodpercet kapott Neuville-től és az összetettben átlépte Breen és a negyedik helyre lépett előre.

18:56 – Neuville 24:33.8 perccel vezet a szakaszon! Ogier 6.2 másodperccel lassabb, mint a belga hyundai-os. Az összetettben 16.8 a különbség közöttük Ogier javára.

18:52 – Neuville-nek áll a zászló a szakaszon! Tänak lehet, hogy nem így fogja gondolni!

Neuville: Ez egy jól sikerült szakasz volt nekünk. Elől keményen, hátul lágy gumikon vagyunk.A szakasz vége szinte ette a gumikat. Meg kell várnunk Sebet. nem kizárt, hogy jobban beosztotta a gumijait.
Ogier: Nem volt rossz, elégedett vagyok. Nem nyomtam keményen, mert a szaksz vége nagyon durva volt. Thierry nagyon jól teljesített. A gumikra jobban figyeltem, talán túl óvatos voltam. Ez van ebben a pillanatban. Holnap igyekszem befejezni a feladatomat.

18:47 – Az eddig célba érők közül 24:45.1 perccel Latvala az első. Neuville és Ogier közel azonos tempóban autóznak. Lappi Toyotájának jobb hátsó része megvan törve.

18:21 – Prokop, Lefebvre, Gorban a szakaszon. Lefebvre a leggyorsabb eddig az első időellenőrzőnél.

A futam állása a szakaszt követően – SS14

A futam állása a szakaszt követően – SS13

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ