Végre! – Anti & Gergő

Végre! – Anti & Gergő

MEGOSZTÁS

Talán ezzel az egy szóval tudnám a legjobban jellemezni, hogy mennyire vártuk már a pillanatot, hogy ismét autóba ülhessünk és versenyezhessünk egy jót. Kb. mint egy falat kenyér annyira hiányzott 🙂

Nos nem kis nehézségek árán, de beindult a Rally élet kis hazánkban, méghozzá a szinte hazai terepnek mondható Mecseki lankákon. Ha már elindult, akkor természetesen mi sem szerettünk volna kimaradni belőle, ezért  mi is felsorakoztunk a “rajtvonalhoz” a jól megszokott autónkkal amely télen egy komoly felújításon esett át, amely legfőképp a “szívét “ érintette.

A verseny előtt pénteken egy nagyon jó tesztnapot tudtunk csinálni és örömmel konstatáltuk, hogy annyira nem rozsdásodtunk be, valamint az autónk is tökéletes állapotba került ismét.

A tesztnap után feldolgoztuk a kijelölt pályákat , amelyek már ismerősek voltak régebbről így bíztunk benne, hogy jó tempóval fogjuk teljesíteni a penzumot amely 3×3 szakaszból állt kb 90 km formájában.

Azt talán mondanom sem kell, meg biztos unalmas is már, hogy megint nagyon veretes mezőny gyűlt össze a hétvégére,  gondolok itt a tavalyi magyar bajnokra, a bajnoki 2-dik helyezettre, a lengyelek többszörös bajnokára stb. valamint még sok feltörekvő fiatal pilóta és règi rutinos róka is felbukkant a mezőnyben.

Nos ennek tudatában tudtuk,hogy fel kell venni a nyúlcipőt és hála isten mint a technika, mint az időjárás, mint a gumiválasztásunk lehetővé tette, hogy megmérkőzzünk a neves ellenfelekkel.

Egy abszolút probléma mentes futamot sikerült abszolválnunk, aminek a végén  örömmel konstatáltuk, hogy a számunkra ragyogó abszolút 5-dik helyen finiseltünk.

Gratulálunk a szervezőknek nagyon színvonalas versenyt hoztak össze, ami sajnos nézők nélkül nem az igazi, azonban reméljük,hogy nemsokára személyesen is a pályák mellett szurkolhatnak majd!


Rövid lesz a pihenő, hisz a hétvégén megkezdjük a bajnoki szereplést is így Miskolc mellé Boldogkőváraljára utazunk ahol világbajnokokkal !! teletűzdelt mezőnyben kell bizonyítanunk 🙂

Megteszünk mindent a jó szereplésért a hétvégén is!

Üdvözlettel:

Anti&Gergő

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ