Tapasztalatszerzés az elsődleges

Tapasztalatszerzés az elsődleges

MEGOSZTÁS

sajtos_iseum_2016_0018

Tapasztalatszerzés az elsődleges

 2016.07.28. Tapasztalatszerzés céljából, maximálisan felkészített autóval érkezik a 2016-os Székesfehérvár Rallye-ra Sajtós Dénes, aki a 2017-es évre már bajnok aspiránsként szeretne megérkezni. A pályákat már ismeri az elmúlt évekből, viszont erre a versenyre is új navigátor érkezik majd mellé.

 Dió munkahelyi elfoglaltsága tovább követi a csapatot, mert ezen a versenyen is új navigátor debütál Dénes mellett. Paizs Róbert korábban Gál Csabinak, Joó Lacinak és Rácz Gyulának olvasta az itinert. Most eljött a pillanat, hogy Dénes mellett bizonyítson.

„Mi továbbra is keressük az igazit, és hosszú távban gondolkodunk” – kezdte a beszélgetést Szilágyi Tamás a csapat koordinátora, majd hozzátette: „Sok jó és szabad navigátor van, de aki épp nem navigál az munkahelyi vagy családi elfoglaltságok miatt nem elérhető. Robit csapaton belülről ajánlották és mi bízunk benne, hogy vele minden összeáll majd.”

Az elmúlt napok esőzései, nagyon hasonlítanak a Veszprém Rallye-n történt esetre, ezért a csapat átvizsgálta az autón, mi is okozhatta a párosodást, ás utólag kiderült egy csap volt elzárva. Remélhetőleg ezzel megoldódott a probléma és hasonló időjárásra sem kell számítani, mint az előző versenyen. Mindentől függetlenül a srácok vásároltak páramentesítő sprayt és így a biztosra mennek.

Az autó Veszprém után teljes revízión ment át, minden kopó alkatrész ki lett cserélve rajta, így maximálisan felkészített autóval állnak majd oda a rajthoz.

Dénes és Robi csütörtökre tervezte első közös tesztjüket, ám az időjárás közbeszólt. Mivel az időjósok hétvégére száraz időt jósolnak, ezért a teszt átkerült a pénteki napra, és remélik az idő is kegyes lesz majd hozzájuk.

sajtos_veszprem_2016_0096

„Szeretnénk egy jót tesztelni, mert Dénesnek és Robinak is szoknia kell egymást. A pályákat az elmúlt évekből ismerjük már, Dénesnek voltak itt nagyon jó részeredményei is, sőt az egyik évben az utolsó gyorsasági előtt vezető helyről estünk ki műszaki probléma miatt. Most nem feszülünk az eredményért, tapasztalat szerzés céljából érkezünk Székesfehérvárra, persze ha úgy alakul nem fogunk megijedni egy esetleges jó eredménytől sem” – zárta a beszélgetést Szilágyi Tamás.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ