Megjelent a Rally Guide a ZEG Rally Show-ra

Megjelent a Rally Guide a ZEG Rally Show-ra

MEGOSZTÁS

Megnövekedett össztáv, új gyorsasági szakaszok és Rally Party várja a nevezőket

Elérhető az II. ZEG Rally Show tájékoztatója, amiben minden, a versenyzőknek fontos információ megtalálható. A HUMDA közreműködésével megvalósuló esemény megújult az idei évre, a tavalyi versenyzői visszajelzések alapján megnövekedett a szakaszok össztávja, valamint a megszokott pályák nyomvonala is megújul.

A szervezők módosítanak a tavaly megismert pályák nyomvonalán, új utak épültek a ZalaZONE területén, valamint a versenyzői visszajelzések alapján a belvárosi szakasz és a Smart City vonalvezetéséből kikerülnek a szűk részek.

A show programjába két új pálya, Gellénháza és Nagylengyel is bekerül, így összesen öt különböző gyorsaságin mérettetik meg magukat a versenyzők. A gyorsasági szakaszok össztávja 60, 35 km lesz. Tavalyi évhez hasonlóan a szervizpark idén is a ZalaZONE területén lesz, ahol gasztro zóna, kiállítók és közlekedésbiztonsági aktivitások is helyet kapnak, valamint szombaton a tavalyi nagy sikerű Rally Party-t is megrendezik a ZalaZONE szervizparkjában.

A szervizpark befogadóképessége miatt a mezőny létszáma 90 főre korlátozódik, így érdemes idejében nevezni annak, aki nem szeretne lemaradni az izgalmas rendezvényről. A versenykiírás jóváhagyása jelenleg folyamatban van, a nevezés az engedélyszámmal rendelkező kiírás publikálásakor veszi kezdetét.

Forrás:II. ZEG Rally Show

matezsoltee

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ