Loheac RX – A futam állása a Q1 és a Q2 után...

Loheac RX – A futam állása a Q1 és a Q2 után + Q3 – S1600, ERX Supercar

MEGOSZTÁS

– Loheac Q1 + Q2 + Q3 ( S1600, ERX Supercar ) – Nézzük a futam állását!

S1600 – Q1, Q2, Q3

Két előfutam után Szabó Krisztián hibátlan teljesítménnyel az élen. Fotó: Rihards Baumanis. A magyar pilóta 100 helyezési ponttal az élen. Mögötte Maximilien Emilio 84 ponttal a második és Ulrik Linnemann 83 ponttal a harmadik. Marton Gergő 68 ponttal a 10., elődöntős helyen áll.

A Q3 után is hibátlanul az élen Szabó Krisztián! Marton Gergő az elért hetedik helyének köszönhetően az összetett hetedik helyére lépett előre az összetettben!

Q1
Q2
A futam állása két előfutam után
Q3
A futam állása a Q3 után

FIA ERX Supercar – Q1, Q2, Q3

A szabadezést követően Anton Marklund bizonyult a leggyorsabbnak. Kiss Pál Tamás a negyedik helyen nyitott, míg Kárai Tomi számára mindössze két kör adatott meg a Q1-ben – DNF. Itt a videó az okáról!

A Q2-ben is Marklund volt a leggyorsabb. Kiss Pál Tomi az ötödik helyen zárt és két futam után az összetettben a negyedik! Kárai Tomi a 33. helyen zárt.

A Q3-ban Robin Larsson bizonyult a leggyorsabbnak. Kiss Pál Tomi kilencedik lett, ez az összetettben a negyedik helyet jelenti az összetettben három előfutamot követően. Kárai Tomi a harmincadik helyen zárt , így a 34. helyen áll.

Q1
Q2
A futam állása két előfutam után
Q3
A futam állása a Q3 után

FIA WRX Supercar – Q1, Q2

Johan Kristoffersson nyerte a Q1-t. Mögötte Loeb, Ekström, P. solberg és T. Hansen volt az öt leggyorsabb, így ők küzdenek majd meg a Q2-ben egymással.

Loeb nyerte a Q2 6. futamát Kristoffersson és Ekström előtt. Így azonos pontszámmal, átvette a vezetést Kristofferssontól. 95-95 ponttal állnak. Csucsu a 24. helyen áll!

Fotó: 

Q1
Q2
A futam állása két előfutam után

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ