FIA WRX – FIA ERX Supercar és S1600 – Eredmények

FIA WRX – FIA ERX Supercar és S1600 – Eredmények

MEGOSZTÁS

Andreas Bakkerud – Hoonigan Racing Division – a futam tavalyi győztese bizonyult a leggyorsabbnak a Franciaországban zajló loheaci szabadedzésen.

Fotó:FIAWorldRallycross.com

A norvég pilóta 36:327 másodperccel volt a leggyorsabb Kristoffersson – PSRX Volkswagen Sweden –  és DTM-ből ismert Audis Nico Müller – EKS – előtt. A világbajnoki címvédő Mattias Ekström az ötödik helyen zárta a gyakorlást.

Csucsu a 25 fős mezőny 22. helyén zárt. A második futamban Mattias Ekström mellől fog rajtolni!

A hivatalos időterv szerint 1315 órakor a Q1 Super 1600 kategóriával kezdődik a mai nap, majd az Euro RX Supercar, és a World RX Supercar kategóriák folytatják. A Q2 15.20 órakor veszi kezdetét.

Eredmények
A Q1 rajtrácsa

FIA ERX Supercar

Anton Marklund bizonyult a leggyorsabbnak a FIA ERX Supercar kategória szababdedzésén. Az ideje 36.947 másodperc volt. Mögötte Robin Larsson, René Muennich, Tommy Rustad, Kiss Pál Tamás és Thomas Bryntesson kerültek a legjobb hatba. Az új Audi A1-sel bemutatkozó Kárai Tamás a tizedik helyen zárt a 27 egységet számláló mezőnyben.

A szabadedzés eredményei
A Q1 rajtrácsa

FIA ERX S1600

Rokas Baciuskas volt a leggyorsabb 40.054 másodperccel a kategóriában a szabadedzésen. Szabó Krisztián a hetedik, míg Marton Gergely a tizenharmadik pozícióban zárt. Az S1600 kategória mezőnye is 27 egységet számlál.

A szabadedzés eredményei
A Q1 rajtrácsa

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ