Gyorsasági OB Hungaroring – jöhet a bajnokavatás!

Gyorsasági OB Hungaroring – jöhet a bajnokavatás!

MEGOSZTÁS

A hétvégén az év utolsó felvonása következik, és mint a jó filmekben, itt is sok izgalom, sőt a végén talán csavar is várható. Az országos gyorsasági autós bajnokság zárófordulója bajnoki címekről hivatott dönteni, a végelszámolást pedig a Gender Racing Team pilótái is jó esélyekkel várhatják!

Rónai Tamás az egész szezon alatt keményen harcolt, kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújtva. Amikor nem hátráltatták rajta kívül álló dolgok, az erősebb technikák ellen is abszolút partyban tudott lenni. A mostani versenyhétvégétől szintén ezt várja a pilóta.

„Nagyon gyúrunk erre a hétvégére, úgy gondolom, versenyképesek leszünk. Matematikailag van esélyünk a bajnoki címre, én úgy megyek oda, hogy győzni szeretnék. A pályán eldől, mennyit sikerül megvalósítani a terveinkből, de remélem most a mi oldalunkra áll majd a szerencse. Én ugyanazt az edzésmunkát végeztem, mint eddig, az autó is rendben várja a menetet. A záróforduló kicsit nagyobb körítést kap a megszokottnál, ami megadja az alaphangulatot nézőként és versenyzőként is.” – mondta sejtelmesen Tamás.

Stern Roland is nagyon komolyan készül a „döntőre”, a szezon alatti és a legutóbbi Brno-ban elért eredményei a bajnoki cím várományosává léptették elő. A gyorsan alkalmazkodó-fejlődő versenyző nem iszik a medve bőrére, annál inkább bízik csapatában és hisz a befektetett munkában.

„Nagyon pozitívan várom a záróetapot, Brno óta megállás nélkül kínoztam magam fizikálisan, hogy topon legyek. A versenygépen csináltunk egy csomó frissítést, így ő is a lehető legjobb formában van. Úgy érzem, képesek vagyunk elhódítani a Renault kategória bajnoki elsőségét, aztán majd vasárnap kiderül, hogy igazam lett, vagy sem.” – viccelődött a mindig jó kedélyű pilóta.

„Sokat készültünk, mind a csapat, mind én, bízok a srácokban és a befektetett melóban. Rajtam semmi nem fog múlni, annyi szent!” – zárta mondandóját elszántan Stern Roland.

A hajrá tehát jóeséllyel izgalmakkal tarkított lesz, de nem csak ezért érdemes kilátogatni a hétvégén a Hungaroringre. A pálya más sorozatokban nézők elől elzárt részei szabadon bejárhatók lesznek, így a paddock területére, a boxutcába, de még a rajtrácsra is majdnem mindenki betekintést nyerhet.

Egyetlen megkötés, amire a szervezők komolyan odafigyelnek, hogy a boxutca és rajtrács látogatásra csak 14. életévet betöltött személyek mehetnek.

Gender Tamás és gárdája a Gender Racing Team egy meglepetéssel is készül az őket buzdító szurkolóknak és vendégeknek. Tehát aki szeretne egy kellemes autósportos hétvégét eltölteni, az ne habozzon útnak indulni. Péntek reggeltől kezdődnek a szabadedzések, a belépés most is INGYENES!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ