A tavalyi győztes autóval, egy Mitsubishi EVO 8-assal száguld az idei Szilveszter...

A tavalyi győztes autóval, egy Mitsubishi EVO 8-assal száguld az idei Szilveszter Rallye-n a Korda Racing versenyzője, Gyutai Adrián

MEGOSZTÁS

A tavalyi győztes autóval, egy Mitsubishi EVO 8-assal száguld az idei Szilveszter Rallye-n a Korda Racing versenyzője, Gyutai Adrián

2016-gyutai-adrian-almeria-edzotabor2

Az év utolsó napjaiban sem pihen a 2017-ben a német nyílt nemzetközi bajnokságban, az IDM-ben versenyző Gyutai Adrián. A 26 éves paksi motoros egyrészt itthon folytatja a fizikai felkészülését, másrészt az autóversenyzésbe is belekóstol: a Szilveszter Rallye-n diktálja az itinert Kazár Miklós tavaly győztes autójában.

2016-friedmann-zsolt

2016-gyutai-adrian-almeria-edzotabor2Ezúttal két kerékkel több lesz Gyutai Adrián alatt, ugyanis a paksi tehetség – aki tavaly a Moto3 misanói vb-futamán a gyorsaságimotoros-világbajnokságon is bemutatkozhatott, és a 36 fős mezőnyben végül a 26. helyen fejezte be a versenyt – ezúttal a Hungaroringen rendezendő Szilveszter Rallye-n áll rajthoz. A jövőre a német nyílt nemzetközi bajnokság, az IDM Superstock 600-as kategóriájában versenyző motoros ráadásul nem is akármilyen autóban száguldhat, ugyanis a viadal tavalyi győztesének, Kazár Miklósnak a Mitsubishijében teljesít navigátorként egy szakaszt. A nagyon erős EVO 8-ast egyébként a Pro Racers pilótája, Friedmann Zsolt vezeti majd.

49. Mecsek Rallye - Pécs
49. Mecsek Rallye – Pécs

2016-gyutai-adrian-vallelunga-teszt-elozetes3-opel-gyulai„Nagyon boldog vagyok, örülök ennek a lehetőségnek, ugyanis imádom a rallye-t és a rallye autókat. Az, hogy vendégnavigátorként végigcsinálhatok egy szakaszt Kazár Miki tavalyi győztes Mitsubishijét vezető Friedmann Zsolt mellett, egy nagyon nagy álom beteljesülése. Izgalmas lesz, már alig bírom kivárni. Igyekszem majd mindenben segíteni Zsoltot, és az itinert diktálva is a maximumot szeretném kihozni magamból” – mondta Gyutai Adrián.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ