Szijj Zsolt “Jolly” – FIA ERX S1600 – Höljesi futamösszefoglaló

Szijj Zsolt “Jolly” – FIA ERX S1600 – Höljesi futamösszefoglaló

MEGOSZTÁS

Szijj Zsolt “Jolly”
FIA ERX S1600 – Skoda Fabia
Höljes, ERX 3. futam

Pénteken az első előfutamon nem hogy a három magyar, de még a négy Vollandos versenyzőt is egy futamba sorsolták. A rajtnál lecsúszott az újjam a gombról és ezért én beragadtam. Ugyan sikeresen mentem a többiek után, de ez a hiba megpecsételte a sorsom és a 17. helyen végeztem.

A második előfutamban a rajt utani lökdösödést követően, több kis hibát is vétettem, majd a célkanyarban úgy meglöktek hogy nem csak egy pozíciót, hanem értékes másodperceket is veszítettem. Így csak a 20. helyre kvalifikáltam magam.

Ma (szombat) a harmadik előfutamban sikerült összeszedettebben versenyezni, de a rajtnál keresztbe forgattak. Ugyan tudtam folytatni a futamot, de ez így is csak a 19 helyre volt elegendő.

A negyedik előfutamban végre önmagamat tudtam adni, és kemény csatában – sajnos ezzel időt veszítve – futamgyőzelemmel (!) és egy 13. hellyel zártam a napot,  és a versenyt is, mert az összetettbe a 18. helyen végeztem.

Összességében kicsit csalódott vagyok, de a részeredmények bizonyítják hogy az autó és én is tudunk elődöntös helyeken autózni! Ha minden klappol! 🙂

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ