Silver Sun Sport: „Nagy fába vágtuk a fejszénket”

Silver Sun Sport: „Nagy fába vágtuk a fejszénket”

MEGOSZTÁS

Pogácsás István csapatmenedzsert mindig is nagyon vonzotta az autósport, azon belül is a túraautózás világa. A Fina Racing Team kötelékében egykoron maga is a kormány mögött harcolt a másodpercekkel, most pedig a Silver Sun Sport életre hívásával a népszerű TCR vonalon indít csapatot.

Egészen pontosan a nemzetközi TCR Eastern Europe Trophy-ban, amely a hazai autósportos berkekben is jól ismert ESET V4 Cup sorozat részeként évről évre a Hungaroringen kezdi meg az aktuális szezonját. A bajnokság hat hétvégén és tizenkét futamon át zajlik, és a legendás magyar pálya mellett több tradicionális helyszínre is ellátogat: A horvátországi Grobnik, a lengyel Poznan, valamint a Slovakiaring mellett a futurisztikus F1-es aszfaltcsík, a Red Bull Ring, és a MotoGP-ben már alapkőnek számító Brno Autodrom is szerepel a 2020-as versenynaptárban.

A feladat tehát adott, de a Silver Sun Sportnál nem riadnak vissza a kihívásoktól:

„Jelenleg az ideális versenyzőt keressük, minden más már adott, teljes készültségben várjuk a szezonrajtot. A Silver Sun Sport egy kiscsapat, ám annál nagyobb a lelkesedésünk és az ambícióink. Technikailag erősek vagyunk, egy Alfa Romeo Giulietta RF TCR versenyautóval vágunk neki a bajnokságnak, amely felkészítésében és versenyeztetésében a komoly háttérrel rendelkező Romeo Ferraris és az Unicorse Team is a segítségünkre lesz. Hétfős gárdánkkal bármilyen felmerülő helyzetet képesek vagyunk kézben tartani, és minőségileg lereagálni, így azt gondolom, komoly fejtörést tudunk majd okozni a kiváló ellenfeleinknek. Remélhetőleg hamarosan az utolsó láncszem is a helyére kerül, és egy teszttel belevágunk a TCR-es kalandba!” – nyilatkozott motiváltan Pogácsás István.

A nagyközönség a Silver Sun Sporttal először április 19-én, a Hungaroringen rendezett első ESET V4 Cup fordulón találkozhat majd.

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ