Rallylegend 2016 a háttérprogramok menetrendje

Rallylegend 2016 a háttérprogramok menetrendje

MEGOSZTÁS

Programok, interjúk, szórakozás, és a nagy bajnokok személyes jelenléte – négy nap rali San Marinoban.

Ott van a Rallylegend Village, minden, ami magával ragad, és felvillanyozza a lelkes rally rajongókat. És van a Rallylegend Arena, a szív dobbanása, az érzelmek, a találkozások a nagy bajnokokkal.

Először is, egy fontos figyelmeztetés, Rallylegend Arena egy új és több funkcióval bíró helyen lesz. Ebben az évben nagyobb tömegeket be tud fogadni, az alsó tornateremben lesz, a szervizpark és a parc fermé között, még a falu szívében.

 

A vendéglátó szpíker a Rallylegend Arénában, aki ott lesz a rajt és a cél dobogón, a tapasztalt és sokszor bizonyított Guido Schittone. Claudia Peroni is csatlakozik hozzánk, a Mediaset újságírója, így összeadódik az ő know-how-juk és az energiájuk.

Interjúk, szórakozás, találkozók a nagy bajnokokkal. Felejthetetlen pillanatok, megemlékezések és ünneplés: fontos események és a rally történelem: mindez egy gazdag és változatos menetrendben, amely megelőzi a rally pénteki és szombati szakaszait.

Az előétel: október 6. 19:00, a “The Legend Parade”, a Top versenyzők felhajtanak a rajtdobogóra.

Annak érdekében, hogy méltón megünnepeljék a negyven éve debütált a Fiat 131 Abarth-ot, Rallylegend napjaiban néhány nagyon fontos példánya kerül kiállításra: Monte Carlo Rally-n 1980-ban a győztes Walter Röhrl autója, a Michele Mouton által Tour de Corse 1978-ban használt Fiat France festésű, Olio Fiat 1977, Alitalia 1978-ból, az Alen-féle 131 Quattro Rombi az 1980-as Sanremo-ról, a a gyári “Ricambi ORIGINALI Fiat” Antonella Mandelli 1979 által használt verzió.

A Rallylegend kísérőprogramjainak menetrendje:

Csütörtök október 6.

19.00 Rally Village: Megnyitó “The Legend Parade” – a TOP pilóták áthajtanak a dobogón

Péntek, október 7.

15.30 Az Eberhard stand: bemutatja az Eberhard színeiben futó 037-est, és autogramot oszt Miki Biasionimg_3859

RALLYLEGEND ARENA

16.30 “VISZLÁT PUCCI GROSSI, a szenvedély bajnoka” a Riminiben élt bajnokra barátok emlékeznek Andrea NAVARRA, Piero LONGHI, Alessandro PAVESI, ANDREA CORDOVANI, VITO PIARULLI.

17.30 LEGEND COMPANY: a Rallylegend 2016 főszereplőinek üdvözlése: Marcus Grönholm, Hayden Paddon, Juha KANKUNNEN, Miki Biasion, Gilles Panizzi, Alister McRae, Gustavo Trelles, ANDREA NAVARRA, Piero Longhi, Armin Schwarz

19,00-21,30 RAJT PÓDIUM – Parádé és az összes versenyző bemutatása a Rallylegend-en.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ