Petter Solberg – Az autó rendben! A PSRX készen áll! Én is...

Petter Solberg – Az autó rendben! A PSRX készen áll! Én is készen állok!

MEGOSZTÁS

Cq3J1NqW8AAzTly

Petter Solberg a kanadai világbajnoki futamot követően a Marklund-dal történt balesetet miatt kórházba került egy alapos kivizsgálás érdekében. Nem csak Mr. Hollywood sinylette meg a balesetet, hanem a világbajnoki címvédő Citroen DS3 Supercarja is.

Petter Solberg “újra egyben” és az egyik norvég szponzor segítségével – Bertel O. Steen – a loheaci versenyhétvégére sikeresen átépítésre került az autó is.  Fotók: https://twitter.com/Petter_Solberg

Petter Solberg: 

Miután áthaladtam a kanadai célvonalon, az autóm elég rossz állapotban volt, a balesetnek köszönhetően. Szerencsére az egyik támogatóm a Bertel O. Steen, Norvégia legnagyobb autókereskedése, csodálatos dolgot tett. Közvetlenül a balesetemet követően a cég vezérigazgatója felhívott és biztosított arról, hogy minden támogatást megadnak ahhoz, hogy a sérült autót megjavítsuk.  A PSRX szerelőinek és a brian o. steen-es barátainknak volt néhány hosszú napja és éjszakája, de az autónk ismét tökéletes állapotban van. Tulajdonképpen több, mint tökéletes állapotban van! Az autó gyorsabb lett, mint korábban. Gyakorlatilag teljesen átépítettük. A szabályok adta kereteken belül a karosszérián több apró változást is eszközöltünk, amit nem terveztünk a szezon közepén.

Petter Solberg

Cqj9NNdWIAAhP96

Cqh129nWEAAQFWm

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ