Gp2 Monza – komoly versenyekre van kilátás!

Gp2 Monza – komoly versenyekre van kilátás!

MEGOSZTÁS

Olaszországba, Monzába ért a Gp2 száguldó cirkusza, ahol hagyományosan pokoli izgalmas és szikrázó küzdelmektől sem mentes versenyeket szoktak rendezni a fiúk. A mai napon a szabadedzést és a kvalifikációt követően újfent nem ért bennünket meglepetés. Na jó, azért egy kicsit mégis… Gp2 híreink:

gas

A szabadedzést követően az élmezőnyben két név is némi meglepetést okozott, pláne az a pozíció, ahol olvashattuk őket. Artem Markelov és Mitch Evans erősen szorongatták a Prema bajnokesélyes autójában Antonio Giovanazzi-t, az orosz még meg is tudta őt előzni a Russian Time autójával.

Szabadedzés:

practice

Aztán az időmérőre helyreállni látszott a “világrend”, miszerint Gasly és Giovanazzi sokáig egymásnak adogatták a labdát, és a végig az élen tanyázó Red Bull F1 aspiráns franciát majdnem meg is verte olasz csapattársa, csupán 0.05 mp volt kettejük között a különbség. Üdítő volt még a maláj Nabil Jeffri 8. helye is – melynek Giovanazzi-val egyetemben nem sokáig örülhetett. A kvalifikáció utáni ellenőrzések alkalmával az előírt abroncsnyomásnál alacsonyabb számot mutattak a két versenyző kerekei, így automatikusan visszasorolták kettejüket a rajtrács végére.

gio

Ennek legjobban az orosz Artem Markelov örülhet, aki megkísérelheti Pierre Gasly legyőzését a holnap délutáni főversenyen!

Időmérő eredmények:

qual

Képek: Gp2 Media Service / Sam Bloxham

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ