Pannónia-Ring kvalifikáció – eddig sínen a Gender csapat!

Pannónia-Ring kvalifikáció – eddig sínen a Gender csapat!

MEGOSZTÁS

Pokoli meleg és versenynap virradt a magyar gyorsasági bajnokság résztvevőire, azon belül is a Gender Racing Teamre. A fiúk idáig remekül állják a sarat, Rónai Tamás és Stern Roland egyaránt a kategóriájuk második helyéről várhatják a délutáni folytatást!

Rónai Tomi már a szabadedzésen is elemében volt, és mára további gyorsulást tervezett, ami sikerült is neki:

„Minden szuper volt! Egyetlen gyors kört terveztünk a kvalifikáción, és egy kört is mentünk. Ez jóval gyorsabb volt mint a tavalyi legjobbam, bő 1.5 (!!) másodpercet javítottunk! A srácok nagyon jól beállították az autót, és én is tudtam nyomni neki, így teljes mértékben elégedett vagyok. Nagyon jól éreztem magam a bemenetek alatt, nagyon jól összeállt az autó egyensúlya is. Nincs más hátra, várjuk a délutáni futamot!” – értékelt vidáman Tamás, aki megcsípné az erősebb autót is a versenyen.

 

Stern Roland is szépen teljesített, a még mindig csak a második teljes szezonjában járó pilóta a legrutinosabbakat meghazudtoló módon terelgeti versenyautóját. Roland, noha még egy kezén meg tudja számolni hány versenyt teljesített a Pannónia-Ringen, ennek ellenére is magabiztosan, fokozatos gyorsulással húzta be az első helyet az időmérő edzésen!

Folytatás nemsokára, a hétvége első versenyével!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ