Megy a meló a ringen – készülget az F3 mezőnye!

Megy a meló a ringen – készülget az F3 mezőnye!

MEGOSZTÁS

A tegnapi izgalmas és valóban eseménydús első tesztnap után, – ahol a Carlin brit tehetsége, Lando Norris bizonyult a leggyorsabbnak, mögötte a délutáni etap királya Joey Mawson lett. – jelenleg is zajlik az intenzív tesztprogram a Hungaroringen!

A Van Amersfoort Racing Team pilótáinak dominanciája ezzel nem ért véget, hiszen a szombati második edzésnap délelőttjén Harrison Newey is odapirított.

Az épp zajló délutáni gyakorláson egy óra elteltével szintén ő diktálja a legerősebb tempót, neves pályatársa, Mick Schumacher csak a középmezőnyben található. A tegnap folyamán a túl sok pályaelhagyásáért kiintett kis Schumi egyelőre még szokja az új helyzetét, de vélhetően gyorsan felveszi majd a ritmust.

(A Red Bull legendás mérnökének fia, Harrison Newey bizony nem fakezű…)

Az F4 után egyel feljebb ugró német fiatalember láthatólag nagy profizmussal teszi a dolgát, a körülötte lévő team pedig az eredmény centrikus berendezkedéséről ismert, így a kemény munka előbb-utóbb meghozza majd a gyümölcsét!

Az edzésnap egészen délután ötig tart, a szurkolók nagy bánatára azonban nem látogatható. Igyekszünk bekukkantani a kulisszák mögé, hamarosan jelentkezünk a már említett, képen látható sztárpalánta interjújával és egy másik különlegességgel is – maradjatok velünk!

Képek: FIA F3

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ