Csendes Zsolti bizakodva tekint a jövőbe – Slovakiaring

Csendes Zsolti bizakodva tekint a jövőbe – Slovakiaring

MEGOSZTÁS

#444 Csendes Zsolt
SupertouringCar +2000
BMW M3

Csendes Zsolti hűséges játszópajtását  – Opel Ascona  400 –  Tóth Attila csapata csak futópercre tudta volna olyan állapotba hozni, hogy a rajtrácson és Slovakiaring  1496 méter hosszú  pályáján harcolhasson a bajnoki pontokért. Végül Zsolti, baráti segítséggel úgy döntött, hogy Tajmel Tibi “bömösével” vág neki a versenyhétvége kihívásainak.

Csendes Zsolt: Bármennyire is erőfeszítetten készítették Tóth Attiláék az Aconát nem készült,  el az idei első megmérettetésre,  illetve csak futópercre készültünk volna el. Úgy döntöttünk, hogy frissen összerakott autóval nem vágunk neki egy futamnak. Ekkor jött a képbe Tajmel Tibi, aki idén nem indul, vagyis a szezon első felében nem, Ő ajánlotta, hogy menjek a BMW-jével.

Igazából egy nagyon komoly teszt előzte meg a versenyt, felálltam vele a trélerre, a műhely előtt 🙂 . Nem volt időnk tesztelni és a Tibi kocsiját sem akartam nagyon koptatni. A szabadedzéseken mentem vele négy kört, ami kevés ahhoz, hogy összeszokjam vele. De, az autó tudja, hogy mit kell csinálnia, nekem kell megtanulni “őt”. A BMW gyengébb, mint az Ascona, nem annyira ideges, sokkal könnyebb vezetni. Nagyobb a kanyarsebessége. Meglátjuk, hogy futam végére mi fog összejönni.

Az idei szezon, mint a tavalyi egy kísérleti lesz, hiszen nagyon sok mindent megváltoztattunk az autón, Azt remélem, hogy a szezon közepére összeáll az autó és én is felnövök a szintjére, mert tavaly még nem hittem el… annyi mindent ment benne tönkre, hogy féltem vele menni. Bizakodva várom a jövőt!

Támogatók: autojavitas.net, Rió-lámpastudio KFT, bereljautot.com, Artemide, Car-őr, Castrol

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ