Másodikak lettek az „elől kaparóssal”

Másodikak lettek az „elől kaparóssal”

MEGOSZTÁS

A Salgó Rali minden párostól megkövetelte a maximumot. A Jánosa Ákos- Rubóczky Attila kettős, ha még nem is százszázalékon autózott, elégedettek a dobogó második fokával.

„Nagyon jól kijött minden az első versenyünkön, klasszul éreztük magunkat és eredményesen zártuk a hétvégét, hiszen az RC4 kategória 2. helyére kerültünk. Persze nem adták ezt olyan könnyen, mint ahogy most hangzik, mert fárasztó és hosszú volt, de megérte csatázni. Sok pozitívummal szembesültünk menet közben, mint például azzal, hogy közel tudtunk egymáshoz autózni a kategória társakkal, illetve maga a szervezés is kellemes csalódás volt, újabb bizonyíték, hogy lehet ezt jól is csinálni. Az esőt nem úsztuk meg, ezáltal elég változatosak voltak a pályák, mert volt, ahol szárazon rajtoltunk, de esőben fejeztük be, helyenként viseltesek is lettek a szakaszok, kicsit már a murvára hajazott néhol, amit én imádok. A kis Ford nagyon jó, élmény vele versenyezni, semmilyen technikai gondunk nem volt. Jól éreztük magunkat, kupát is sikerült szereznünk, szóval amit elterveztünk… teljesítettük. Reméljük a miskolci futamon is hasonló eredményt sikerül abszolválunk” – mondta Ákos jókedvűen.

„Jóleső érzés volt újra versenyezni, pedig tartottam a hosszú szakaszoktól, de még a jelenlegi időjárási viszontagságokat is megugrotta az „elől kaparós”. Műszaki gonddal nem kellett foglalkoznunk, kellemes és jóindulatú a Ford, szeretjük. Szerintem mindketten jó élményekkel gazdagodtunk, az eredményünk pedig biztató. Nem azt mondom, hogy nem lesznek nagy harcok, mert lesznek, de próbáljuk felvenni az ütemet. Mindenki még kicsit be van rozsdásodva, mint ahogy mi is, de pár verseny után még jobban visszarázódnak a párosok, és akkor még több adok-kapokra kell számítani. A szervezést flottul megoldották, pedig voltak fenntartásaink, hogy fog működni minden egy nap alatt, de a kellemes meglepetésnek mindig örülünk, ugyanúgy, mint a kategória 2. helynek” – nyilatkozta Attila.

Reklámpartnereink:

Ali-Transport Kft. – Áruszállítás; Asonáj 2003 Kft. Munka, – Tűz, – Környezet, – Védelmi Kft.; Berti-Klaus Kft. – Közúti áruszállítás; Bánka Transport e.v. – Közúti árufuvarozás; ConTruck Kft. – Tengeri konténerszállítás; CSMBT. Kft. – Fémmegmunkálás; ECS Hungary Kft. – Építőipari kivitelezés; HK Trans Kft. – Ömlesztett áruszállítás; HSC Motor Kft. – Mezőgazdasági Gépek; MaRo CAD Kft. – Egyedi kiállítási standok kivitelezője; Medito Kft. – Játék nagykereskedelem; Nivó Fitt Kft. – M. n. s. egyéb kiegészítő üzleti szolgáltatás; Sikoplast Recycling Kft. – M.n.s. egyéb speciális gép gyártása; Simon Zoltán e.v. – Áruszállítás; Tétény-Ker Kft. – Épületgépészet; Triskelion Group Kft – Autóalkatrész Kereskedelem; Luxor-Szinter Kft. – Fémfelület-kezelés;

Szöveg: Tiba Anita

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ