Kurtoséknál „öröm és bódottá” van

Kurtoséknál „öröm és bódottá” van

MEGOSZTÁS

Mondta Kurtos Róbert és Fridrik Gergő, hogy az első helyért mennek minden futamon, csak nem mindig úgy alakul. De most minden klappolt és megszerezték a Production Kupa 1. helyét.

 Milyen volt dagonyázni a Salgón?

– Nagyon jó verseny volt, igazi rali szakaszokkal. Dolgozni kellett mindenkinek azon, hogy célba érjen, vagy helyezést szerezzen, de ezért megyünk általában versenyre. Megmérettetjük magunkat, aztán látjuk hova férünk be. Mi most az első helyig tornáztuk magunkat, igaz voltak necces helyzetek, de szerencsésen jöttünk ki a hétvégi buliból, annak ellenére, hogy az eső totál kicsinálta a pályákat. A gumiválasztással legközelebb határozottabb leszek, mert most sok volt a variálás, és nem pont előnyünkre.

Hogy tetszett a Bátonyterenye – Mátraalmás körgyors?

– Király volt, de minden körgyorson utolértem valakit a pályán, aminek annyira nem örültünk, de ahol tudtak a srácok azonnal elengedtek minket. Köszönjük a Hangodi párosnak, hogy figyelmesek voltak, és egyből jól reagáltak az utolérésünkre. Sajnos a szűkebb szakaszon ez a mutatvány nehezebb volt, hogy haladni tudjunk, de előfordul bárkivel, hogy rossz helyen van technikai gondja. Szerencsére nem befolyásolta a jókedvünket sem az eredményünket, hogy helyenként feltartottak minket.

Voltak kedvenc szakaszaid?

– A kazári gyors most sem feküdt nekem, nem csípem, így nem is mentünk jókat. Viszont a Mátraszentimre – Mátrakeresztes ebből az irányból elég bejövős, jobban szeretek lefelé, mint felfelé autózni. Reméljük ez az irány marad legközelebb is ennél a szakaszál. Műszaki problémánk nem volt, kisebb apróságokat kivéve, mint hogy a lökhárítóval itt-ott fennakadtunk, de annyi baj legyen…mások el is hagyták, de ismertjük azt a verziót, fogyóeszköz nálunk is. Bárcsak mindig ennyivel megúsznánk. Szóval tetszett a verseny és a szervezés is tökéletes volt.

Akkor most „öröm és bódottá” van?

– Igen, a Production Kupa első helye ismét adott egy kis lendületet a folytatáshoz. Ez a motiváltság reméljük kitart a többi versenyen is. Mi azon leszünk, hogy ebben a karcsú szezonban jól érezzük minden egyes futamon magunkat. Készülünk a Miskolc Ralira, pár hét és újra beülhetünk a Micuba, de addig még átnézzük, hogy újra frissen és üdén gurulhassunk vele oda a rajtvonalhoz.

Reklámpartnereink:

East Motorsport Kft.; Fa-Forg-Tech Hungária Kft.; Katica Vendégház, Viadukt Mérnöki Kft.; Karádi Rendszerház Kft.; Rex Bau Kft.; Perla-X Kft.; Jancsika; DREXLER TRAFFIC Bt.; New Foam System Hungary Kft.; Szalontai és Fiai Magánszeszfőzde; Asap Hungária Kft.; A-G TRANS Kft.; Car-Szer 2000 Bt.; Zemplén Hard-Work Kft.

Szöveg: Tiba Anita

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ