Légy gyors + egy csipetnyi szerencse! Végre kijött a lépés!

Légy gyors + egy csipetnyi szerencse! Végre kijött a lépés!

MEGOSZTÁS

IMG_6414

Wieszt Jankó (Supercar)

RCE, CEZ, MNASZ Nyílt Rallycross Bajnokság 5. futam – Nyirád

#2 – Skoda Fabia Supercar

Nagyon meleg volt a hétvége során, amire nagyon nehéz felkészülni. A levegő hőmérséklete 30-35 °C , míg az autóban 55-60˘C fok volt a hétvége alatt. Ilyen körülmények között nagyon nehéz volt 100 %-ban koncentrálni és teljesíteni.

IMG_6296

Népes mezőny sorakozott fel a kategóriánkban a nyirádi katlan rajtrácsán. Az első háromba vártam magam, a több EB futamot is megjárt pilóta között. A kategória döntőjében a második helyen zártam, aminek nagyon örültem, mert a korábbi futamok időeredményei alapján ezt már nagyon vártam. Végre kiadta és ebben a komoly mezőnyben sikerült értékes pontokat gyűjtenem.

IMG_6316

A második előfutam után rosszul álltunk, mert a 13. helyre estem vissza, miután kitört a bal első felnim egy ütközést követően. Azt gondoltam, hogy rengeteg pont úszik el és a közép mezőnyből nehéz lesz bekerülni a döntőbe. Mivel négy előfutamot teljesítettünk, sikerült végül a 6. helyen zárnom. Egy jó rajtnak köszönhetően a második elődöntőt sikerült megnyernem.

IMG_6413

A döntőben a rajtot követően Kiss Pál Tomi mögé beállni, igyekeztem tartani a tempóját és a legjobb pillanatban kimenni a jókerre. Sikerült jó döntéseket hoznom, aminek a 2. hely lett végeredménye.

IMG_6305

A szeptemberi máriapócsi futamig az autó motorján tervezünk fejlesztést és abban bízom, hogy a bajnokság záró futamain  elkerülnek az ütközések, kiesések és konstans jó teljesítményt tudok majd nyújtani.

-matezsoltee-

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ