Kellemes Ünnepeket kívánunk Olvasóinknak!

Kellemes Ünnepeket kívánunk Olvasóinknak!

MEGOSZTÁS

Most, hogy közeledik a Karácsony, az egyik legszebb, legszentebb ünnepünk szerte a világon, érdemes volna mindenkinek, mindnyájunknak elgondolkodnunk mit is jelent a szeretet ünnepe. Az ajándékozás, mint a szeretet megnyilvánulása, nem az ajándékok nagyságának és értékének függvénye.

Ezen a földön nem élnek tökéletes emberek, csak gyarló emberek, és mindenkit úgy kell elfogadni, ahogy van. Az embereket csak akkor lehet megérteni, ha beleéljük magunkat az ő helyzetébe, akkor látjuk meg a másik ember jóságát, szépségét, okosságát. Minden ember szeretni való. A tárgyakat meglehet vásárolni drágán,olcsón. A szíveket szeretettel, jósággal még olcsóbban.

Most a karácsony közeledtével ne csak házainkat, portáinkat takarítsuk ki, díszítsük fel. A szívünket, lelkünket is öltöztessük ünneplőbe, aggassunk rá szeretet-koszorúkat, fényvirágokat…

A szeretet legyen csillogó-fehér, tiszta. Nem szabad bemocskolni fekete ármánykodással. A szeretetet nem lehet zsarolássokkal kikövetelni, a szeretetet ki kell érdemelni, harcolni kell azért hogy szeressenek. A szeretet erő, bizalom, – vágy, kulcs a szívekhez, – jutalom.

Tegyük tisztába a szívünket, lelkiismeretünket, hogy Karácsony estéjén makulátlanul tisztán álljunk fenyőfánk köré, fölemelt fejjel, szeretettel tele. (Móricz Eszter )

Békés, áldott karácsonyt kívánunk valamennyi Olvasónknak! Köszönjük, hogy 2018-ban is minket választottak!

A Rallyfanatic Világ Online csapata

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ