Kazárék nyerték a prológot

Kazárék nyerték a prológot

MEGOSZTÁS

Majd tízezer néző előtt vette kezdetét az idei bajnokság első versenye, a Miskolc Rallye

Kazárék nyerték a prológot

Miután idén elmaradt az Eger Rallye, így a 2017-es idény ezúttal Miskolcon kezdődött a szakág számára. A négyszeres abszolút bajnok Kazár Miklós és navigátora, Ferencz Ramón nem hiába készült annyit az idei szezonra. A Pro Racers párosa ugyanis remek tempót autózva megnyerte a pénteki prológot, így lélektani előnnyel várhatják a folytatást. A Ford Fiesta R5-ös jól vizsgázott eddig, és úgy tűnik, az új futómű, és az eddigi legerősebb motor beváltja a hozzá fűzött reményeket, ráadásul abszolút versenyképesnek látszik a Skoda Fabiákkal szemben.

Nem véletlenül mondtam azt, hogy a motivációnkkal abszolút nincs gond, komolyan, de lazán mentünk a szakaszon, és könnyen lehet, hogy ez a fajta hozzáállás hiányzott eddig a jó szerepléshez. Feldobott a majd tízezer néző is, amihez az is hozzáadódott, hogy nagyon jól vezethető a Ford, mindketten jól érezzük magunk benne. Továbbra sem görcsölünk, és bízunk benne, ez meghozza majd az eredményt. A verseny még csak most kezdődik, de az ilyen részsikerek nagyon hiányoztak már. Ilyen hazai közönség előtt egyszerűen nem mehetünk rosszul – jelentette ki Kazár Miklós.

2017 Miskolc Rallye, prológ: 1. Kazár Miklós, Ferencz Ramón (Ford Fiesta R5) 1:00.0, 2. Ollé Sándor, Tóth Zsolt (Skoda Fabia R5) 1:00.4, 3. Balogh János, Holczer Dániel (Skoda Fabia R5) 1:00.8.

Folytatás szombaton 6 gyorsaságival, míg vasárnap a versenyzők nyolc szakaszt teljesítenek.

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ