Garamvölgyi Zoltán – „Fontos napok következnek Olaszországban”

Garamvölgyi Zoltán – „Fontos napok következnek Olaszországban”

MEGOSZTÁS

Sűrű hetek elé néz Garamvölgyi Zoltán, a GarZone Events Team side by side tereprali pilótája. A sportember az újonnan alakult MAMS tereprali szakág feladatai mellett az Italian Baja-ra készül, de a HunGarian Baja szervezőjeként is helyt kell állnia.

Előbb azonban Takács Antal navigátor segítségével az olaszországi kihívást szeretné minél eredményesebben teljesíteni, ahol a jó eredmények mellett sportdiplomáciai sikerre is hajt a 36-os rajtszámú versenyző:

„Nem titkoltan egy dobogós helyezés reményével megyünk Olaszországba, a világsztárokkal teletűzdelt Italian Baja-ra. Ezúttal sajnos egyetlen hazai egységként leszünk jelen, ezért kiváltképp fontos, hogy méltón képviseljük a magyar színeket, és minden tőlünk telhetőt elkövessünk a siker érdekében. Sokat dolgoztunk a Yamaha Garilla YXZ 1000RR T3-as technikán, így magam is kíváncsian várom, mire lesz elég az erőfeszítésünk. Úgy érzem, hogy az autón nem fog múlni, soha nem volt még ilyen jó formában. Érdekes lesz szélvédővel menni, de ez is segített a végsebességünket feltornászni.

Még egy apróbb fék problémát kell kiküszöbölni, de remélhetőleg hamar megoldjuk és tényleg eredményesek leszünk. Külön szeretném megköszönni Lónyai Palkó barátom nagylelkűségét, aki rendelkezésünkre bocsájtotta a szerviz kamionját, így sokkal komfortosabb lesz majd az életünk!

A sportértéke mellett nagyon fontos diplomáciai jelentőséggel is bír számomra az olasz esemény, hiszen nem titkolt célom, hogy minél több indulót csábítsak haza a jubileumi 15. HunGarian Baja világkupa futamunkra.” – avatott be bennünket ambiciózus terveibe Garamvölgyi Zoli.

A 25. Italian Baja ezen a hétvégén rajtol, és minden szempontból remek tapasztalatokkal gazdagíthatja majd a GarZone Events Team legénységet.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ