FIA WRX Mettet – Q3 – Timmy Hansen volt a leggyorsabb!

FIA WRX Mettet – Q3 – Timmy Hansen volt a leggyorsabb!

MEGOSZTÁS

Kevin Eriksson nem állt rajthoz autójának sérülése miatt a Q3-ban, a Q4-re már össz lesz rakva a Fiesta. A második futamot Niclas Grönholm nyerte 2:54.771 perccel. Ez az idő elegendő volt a kétszeres rally világbajnok Marcus Grönholm fiának, hogy megelőzze a harmadik futamot nyerő Andreas Bakkerud-ot – 2:55.519 p. Bakkerud az utolsó kanyarban nyerte meg a futamát, ugyanis előtt akadt el Kevin Hansen. Az utolsó futamot a “leggyorsabbakét” Timmy Hansen nyerte – 2:53.469 p-, Kristoffersson és Ekström előtt. Loeb és P. Solberg a 4., 5. helyen finiseltek. T. Hansen remekül rajtolt és tartva a tempót nyerte Kristoffersson előtt a futamot és a Q3-t!Fotó: FIAWorldRallycross.com

A Q3 eredményei
A futam állása a Q3 után

FIA ERX Supercar

Kárai Tomi – Audi A1 – az első futamban kapott helyet Öhman és Barbosa mellett. Jól rajtol Tomi és mindkét jókerező ellenfelétől elhúzott. Tomi 3:03.765 perccel nyerte a futamát.

A második futamban jön Csucsu! Jó rajttal az első helyen fordult be az első kanyarba, mögötte Magda Andersson lohol. Mögötte Pleskovas és Fucik a további sorrend. Andersson a 3. körben letudta a jókert. Csucsu a végére hagyja. Andersson nyert 3:02.155 perccel. Csucsu csak a negyedik, de nincs ideje. Technikai hiba, kicsúszhatott, vagy Anderssonnal ütközhetett… DNF…

Mózer Attila következik. A második kört a negyedik helyen kezdte. Guillerme számára véget ért a futam … Audran a második körben jókerezett. Tohill 3:01.299 perccel nyert, Fröshaug, Audran és Mózer Attila előtt.

Három futam után 3:03.765 perces idejével Kárai a negyedik, Mózer a nyolcadik!

Cyril Raymond – az RX2 bajnoka – 2:49.792 perccel űr időt autózva nyerte a Q3-mat Marklund és Nitiss előtt. Kárai a 15., Mózer a 21., míg Csucsu a 24. helyen zárta a Q3-mat. A legjobb magyar Kárai Tomi az összetett 17. helyén áll.

A Q3 végeredménye
A futam állása a Q3 után

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ