Együtt, egy közös célért – 220Volt H-Moto Team

Együtt, egy közös célért – 220Volt H-Moto Team

MEGOSZTÁS

Három napon keresztül állta a rajongók rohamát a Budapest Motor Fesztiválon a 220 Volt H-Moto Team csapata

Fárasztó, ugyanakkor mentálisan mindenképpen felemelő három napon van túl a 220 Volt H-Moto Team, amelynek versenyzői kivétel nélkül ott voltak a Budapest Motor Fesztiválon a csapat standjánál. A csapat tagjai rengeteget beszélgettek a Hungexpóra kilátogatókkal, és korosztálytól függetlenül a lehető legjobb felkészültséggel várhatják a 2017-es szezont.

A 220 Volt H-Moto Team versenyzőinek felkészülésének újabb állomása záródott le az elmúlt hétvégén. A spanyolországi Almeriában eltöltött napok után ezúttal a Budapest Motor Fesztiválra voltak hivatalosak, és a Hungexpón rendezett háromnapos kiállításon valamennyi csapattag – Győrfi Alen, Bódis Ricsi, Gyutai Adrián, Kis Viktória, Kovács Bálint, Kakuszi Ádám, Vincze Hanna, Varga Tibi, Kecskés Bence és Tomi, Szilágyi Krisztián és Milán, Kovács Zoltán és a szlovák Misko Bém – aktívan kivette a részét a munkából. A csapat standján a versenyzőkön és csapatvezetőkön kívül látható volt többek között Ohvale, IMR, KTM RC 390, Yamaha R6, PW50, Metrakit, NSF 100, Yamaha R125 modell is. Valamennyien állták az érdeklődők rohamát, és a szakmai kérdések mellett arra is maradt idő, hogy születésnapján – vasárnap – felköszöntsék az utánpótlás versenyzők egyik mentorát, Kis Viktóriát.

A 220 Volt H-Moto Team a kiállítás ideje alatt indította útjára a játékát, ami a fesztivál lezártával még nem ért véget: a csapat facebook oldalán található, erről szóló bejegyzés megosztói közül ketten ott lehetnek a MotoGP Red Bull Ringi futamán, ahol a világsztárok mellett az ADAC KTM Cup-ban induló két csapattagnak, Somosi Alexandernek és Kakuszi Ádámnak is szurkolhatnak.

220volt H-Moto Team Budapest Motor Feszt from Zsolt Háfra on Vimeo.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ