Bűdi Norbert interjú – 8 Meligen Rally

Bűdi Norbert interjú – 8 Meligen Rally

MEGOSZTÁS

Hogyan néz ki a te Kalandrally történelmed? Hány verseny és milyen eredményekkel? Mi a célkitűzés?

Első alkalommal abszolút ötödikek lettünk pár évvel ezelőtt. Aztán 2017 júniusában egy másik navigátorral egy „gyakorló” versenyen vettünk részt. Majd 2017 őszén ugyanazzal a navigátorral és plusz egy fővel kiegészülve sikerült elérni a kategóriánkban első, összetettben második helyezést. Idén minden bizonnyal lesznek új csapatok, ezért egy dobogós helyezéssel már elégedettek lennénk.

Milyen csapattal indulsz? Milyen autóval?

Ugyanúgy 3 fővel indulunk, az egyik csapattag személye változott. Az autó változatlanul a jól bevált KIA ProCeed.

Van-e koncepció, taktika? Hova várod magad?

Persze, hogy van, de a taktikát nem szeretném elárulni. Versenyről versenyre finomítjuk, tökéletesítjük. A mezőny elejére várjuk magunkat. Egy dobogó nem lenne rossz. J

Őszi vagy a nyári időpont tetszik jobban?

Ősszel nagyobb az esélye az esőnek vagy a rossz időnek, nyáron viszont nagy a meleg. Ha sikerül szép időt kifognunk idén, akkor az őszi időpont kényelmesebb, mindkettőnek megvan a maga szépsége.

Mi az, ami motivál? Mi a fő cél? Buli vagy verseny?

A motiváció a versenyzés, nagy a versenyszellem a csapatunkban, a legjobb eredményre törekszünk és szeretnénk minél jobb eredményt elérni. Emellett olyan, mint egy kirándulás. Bár nem nagyon van idő a tájat csodálni, de nagyon sok szép helyre eljuthatunk, ill. megismerhetünk, melyekkel amúgy nem biztos, hogy találkoznánk. Mindeközben ez egy izgalmas, pörgős buli is.

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ