Bárczi Gábor interjú – 8. Kalandrally

Bárczi Gábor interjú – 8. Kalandrally

MEGOSZTÁS

A kétszeres győztes, a tavalyi versenyt kihagyó Bárczi Gabi nevezési lapja is beérkezett. Ugyanazokat kérdeztük tőle, amit Illés Gabitól, beszélt a múltról és a jelenről is.

Háromszor vettünk részt a versenyen. Első éven 3. helyezést sikerült elérni, amin magunk is nagyon meglepődtünk. A következő éven már elsők lettünk, köszönhetően talán a tapasztalatoknak, mind az autót ,mind pedig a csapatot illetően. Harmadik éven sikerült a címvédés. Mivel a múltév kimaradt, nehéz dolgunk lesz idén.

Kisfiunk születése miatt párom nem vesz részt a versenyen, viszont otthonról nagyon szurkol nekünk. A csapat 3. tagja maradt, vele állunk rajthoz idén. Ha sikerül még rávenni valakit, hogy jöjjön,lehet lesz plusz 1 fő.

Az autó szintén maradt, Suzuki Swift 1.3 GC,a legutóbbi menet hibáit megpróbáltuk javítani.

Konkrét taktika nincs, próbáljuk a helyszíneket sorban felkeresni, a lehető legtöbb koordinátához elérni. Meglátjuk mennyire engedi majd az autó, továbbá kíváncsian várom, hogy a „kihagyás” számit-e valamit, habár a lelkesedés nem lett kisebb.

Talán az útviszonyok kicsit érdekesebbek az ősz miatt, mindenkép jobban kell figyelni, az erdős részek színei pedig szemgyönyörködtetőek lesznek, az biztos.

Hová várod magad?

Próbalok nem sablonosan válaszolni, de nem fog menni… Nagyon fogunk örülni 1 dobogós helynek, de reménykedünk benne, hogy sikerül minél előrébb végezni.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ