Az autósport rosszfiúi – AFM ajánló

Az autósport rosszfiúi – AFM ajánló

MEGOSZTÁS

Az autósport rosszfiúi

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, amelyben ezúttal kiemelt figyelmet kapnak azok a versenyzők, akikre társaik bűnbakként tekintettek karrierjük egy pontján: kezdve Max Verstappennel.

A mögöttünk hagyott hónap remek apropót szolgáltatott egy ilyen körképhez, hiszen míg a Formula-1-ben Verstappen tett néhányszor rossz fát a tűzre, addig a MotoGP-ben Marc Marquez mutatott be egy nagyobbfajta ámokfutást Argentínában. Az Autósport és Formula Magazin kapott az alkalmon, és az ő történetük elmesélése mellett leporolta a múlt leghíresebb F1-es rosszfiúinak sztorijait is.

A Red Bull hollandja azért kellemes élményeket is szolgáltatott, hiszen a májusi Nagy Futam leghíresebb sztárvendége volt, amely során versenyautójával szórakoztatta a közönséget Budapest utcáin. A magazin mikrofonvégre is kapta a hollandot, mint ahogy az eseményre ellátogató F1-es nagyfőnököt, Chase Carey-t is, aki a sport jövőbeli irányáról is beszélt – a velük készült interjúk szintén megtalálhatóak a jelenlegi lapszámban.

További témák a lapból:

– Alonso elmondja: így lehetsz jó versenyző
– Ébredő lóerők: feltámadt a Honda?
– Bahreini, Kínai és Azerbajdzsáni Nagydíj versenyriport
– Bemutatjuk az F1 új bukósisakjait
– E-sportoló a McLaren kötelékében
– Milyen lesz a Formula-1 2021-től?
– Lábak nélkül: Billy Monger újra a dobogón
– Össztűz alatt a WTCR esélykiegyenlítése
– Sebastien Loeb visszatért a WRC-be
– Hadik András megtörte a miskolci átkot
– Luxus diszkontáron: Lexus LC500h Supreme
– Egy lány és egy autó: Diána és a Hyundai

A legfrissebb AFM a MotoGP, a rali-vb és a többi népszerű hazai és nemzetközi autósport-széria híreivel és háttéranyagaival megvásárolható az újságosoknál vagy előfizethető a formula.hu weboldalán.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ