A Hyundai Motorsport elnökének, Sean Kimnek a nyilatkozata Craig Breen elvesztéséről

A Hyundai Motorsport elnökének, Sean Kimnek a nyilatkozata Craig Breen elvesztéséről

MEGOSZTÁS

2023. április 14. – A tegnapi valóság még mindig nem ült be a fejünkbe, és valószínűleg még nagyon sokáig nem is fog. Itt az Alzenau-nál mindenki mélyen átérzi csapattársunk és barátunk, Craig elvesztését, és támogatjuk kollégáinkat ebben a hihetetlenül nehéz időszakban.

2023 FIA World Rally Championship
Round 01, Rallye Monte-Carlo
19-22 January 2023
Craig Breen
Photographer: Dufour Fabien
Worldwide copyright: Hyundai Motorsport GmbH

Ha azt mondjuk, hogy csapatunk nagyra értékelt és megbecsült tagja volt, az csak a felszínt érinti. Craignek mély szenvedélye volt a rali iránt. Több volt, mint egy egyszerű versenyző, ő a sport, a rali igazi szerelmese volt. Craig a szívét az ingujjában viselte, ami miatt sokak kedvence volt. Teljesen egyedülálló módon tudott bánni a szavakkal; a szakaszok végi nyilatkozatai mindig felejthetetlenek voltak.

Craig emellett fenomenális versenyző is volt. Rengeteg hihetetlen pillanatot tudunk felidézni vele kapcsolatban, mind a csapatunk kötelékében, mind a pályafutása során, de a Svéd Rallyn megmutatta nekünk az igazi személyiségét. A legjobb formáját hozta, és mindannyiunkat emlékeztetett arra, hogy milyen hihetetlen tehetséggel rendelkezik. Ez a dobogó sokat jelentett nekünk, mint csapatnak, de látszott, hogy mennyit jelentett neki.

Egyértelmű, hogy az egész ralis közösség és azon túl is, átérzik ezt a mély veszteséget. A gyász és a szomorúság megnyilvánulásai az elmúlt napokban bizonyítja, hogy Craig milyen ember is volt. Olyan örökséget hagyott maga után a Hyundai Motorsportban és az egyetemes motorsport-társadalmon belül, amelyet nehéz szavakba önteni.

Nyugodj békében, drága barátom.

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ