A Hyundai le akarja szerződtetni Ogier-t 2024-re

A Hyundai le akarja szerződtetni Ogier-t 2024-re

MEGOSZTÁS
Sebastien Ogier (FRA) ) Of team TOYOTA GAZOO RACING WRT celebrate on the podium in first place after winning the World Rally Championship in Naivasha, Kenya on June 25, 2023 // Jaanus Ree / Red Bull Content Pool // SI202306250210 // Usage for editorial use only //

A Hyundai Motorsport szemet vetett Sebastien Ogier-re. A dél-koreai csapat 2024-re szerződtetné a nyolcszoros világbajnokot, mivel a csapat a következő szezonban egy negyedik autót indíthat.

Az olasz WRC TV szerint Ogier és a Hyundai a Rally Italia Sardegna alatt tárgyaltak a következő szezonról, míg a koreai csapat egy olyan ajánlatot tett Ogier-nek, amely a velük való esetleges szerződésével kapcsolatos, erről a Rally Finland alatt tárgyaltak.

A nyolcszoros rali-világbajnok szerződése 2023 végén lejár a Toyotánál, de a Hyundai ajánlata érdekes, tekintve, hogy októberben két jokerrel készülnek az i20N továbbfejlesztésének szándékával bevetni.

Végezetül az a hír járta, hogy Kalle Rovanperä a Hyundai-hoz csatlakozik, míg Teemu Suninen már a jövő év előtt biztosította a Rally1-es ülését a csapatnál.

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ