Újra lendületben Hibjánék

Újra lendületben Hibjánék

MEGOSZTÁS

Hosszú hétvége áll Hibján Joci és Szollár Csabi előtt, ugyanis már csütörtöktől az Eger-Ózd Rali kapja a főszerepet a csapat életben. Jó időre és szép eredményre vágyik a páros, amiért mindent meg is tesznek majd.

Jutott idő a munka mellett a felkészülésre?
– Épp most végeztük el a verdán az utolsó simításokat. Próbáltunk volna annyi időt szentelni a felkészülésre, mint Boldogkő előtt, de a sok munka mellett kicsit kevesebb jutott már rá. Bízunk benne, hogy minden oké lesz, hiszen nagyon fel vagyunk töltődve az első futam által. Az ottani eredmények okot adnak a további lelkes versenyzésünkhöz. Ez az érzés hiányzott, most visszakaptuk.

Készen várja a rajtot az oroszlán?
– Megkapta a Peugeot a revíziót, mert azért a múltkori defekt után természetesen szépen átnézünk mindent rajta, de szerencsére nem történt nagyobb baj vele, úgyhogy lehet ismét csapatni a hétvégén. Ezeken a pályákon is mentünk már, Ózd, királdi körgyors, másnap Eger és környéke. Klasszikus szakaszoknak számítanak a futamok ennyi év után. Remélhetőleg nem kapunk égi áldást, de ezt senki nem tudja megjósolni. Mindenesetre jobban örülnénk, ha szárazon versenyezhetnénk.

Elkaptátok a fonalat az előző versenyen?
– Eléggé fel vagyunk pörögve, a boldogkői élményeknek köszönhetően. Pedig a defekt megpecsételte a sorsunkat, de nem keseredtünk el. Ennek tudatában szeretnénk gyorsan menni és ismét látni a jó részeredményeinket, ahogy magunkhoz képest javulunk. Reményeink szerint most megcsíphetjük a jobb helyeket az elejében, és ha nem kapunk defektet és a technika ördöge is elkerül minket, akkor esélyesek vagyunk, mint mindenki más.

Jó látni, hogy ismét motiváltak vagytok.
– Mi is nagyon örülünk, hogy visszakaptuk a lendületet és ismét van, ami inspirál minket, erre óriási szükség van a dinamikus autózáshoz. Jó a kategória, az apró kis csaták magukért beszélnek, végre beindult az élet az autóversenyben és a hétköznapokban egyaránt. Reméljük sok néző lesz, mert ők ugyanolyan fontosak a raliban, mint minden más, hiszen ők adják nekünk a folytatáshoz az erőt.

Partnereink:

VARGA-IC BT.; CSABABUSZ TOURS KFT.; GERDA-TRANS KFT.; SMALL-EAST BT.; SZIMITA TRADE KFT.; FEHÉRTÓ-TRANS SNACK KFT.; NYÍRSÉGTEFU 2009 KFT.; K+K SPEDIT KFT.; VÁR-TEAM KFT.; LAKI-SZIG KFT.; INTRUDAIR KFT.; CHARON-TRADE KFT.; SECURITY BÁRÁNY KFT.; SZAKÁCS ÉS TÁRSAI KFT., ASONÁJ 2003 KFT.; CSMBT KFT.; HSC MOTOR; BERTI KLAUSZ

Szöveg: Tiba Anita

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ