Thierry Neuville vezet hazai futamán – 58. Ardeca Ypres Rally Belgium 2022

Thierry Neuville vezet hazai futamán – 58. Ardeca Ypres Rally Belgium 2022

MEGOSZTÁS

Thierry Neuville [TN] vezeti hazai futamát az első napot követően, Ott Tanak és Elfyn Evans előtt. Neuville valamennyi szakaszt megnyerte, az SS5 gyorsot ráadásul azonos idővel, csapattársával Ott Tänakkal. Elfyn Evans az utolsó mai szakaszon kénytelen volt esős gumit használni egy korábbi lassú defekt miatt, ezért időt veszített.

TN:Remek érzés ma este vezetni a hazai rallyt! Sokkal kényelmesebben éreztem magam ma délután az autóban Az összes szakaszt megnyertük, beleértve a leggyorsabbat is azonos idővel a csapattársainkkal Ott-tal és Martin-nal. Kicsit még változtatnunk kell, hogy többet hozzunk ki az autóból és könnyebb legyen vezetni, de már jól haladunk és sikerült az önbizalmunkat erősíteni, ami viszont segít, hogy gyorsabban haladjunk. A meteorológiai csapat jó munkát végzett, hogy pontos információt adjon nekünk, ami fontos egy ilyen napon. Holnap még nagyobb lesz a defektvésveszély, így elsősorban a tiszta futást célozzuk meg.

TN: It’s such a great feeling to be leading our home rally tonight! I felt a lot more comfortable this afternoon. We won all the stages including one joint fastest time with team mates Ott and Martin. We still have somehow to work a bit to get more out of the car and to make it easier to drive but we made a good step already and have been able to build confidence, which in turn helps us to go faster. The weather crew has done a strong job to give us precise information which is important on a day like this. Tomorrow, there will still be a high risk of punctures, so we’ll be aiming first of all for a clean run.

1. zászló Neuville/Wydaeghe – Hyundai i20 N Rally1  49:50.4p
2. zászló Tänak/Järveoja – Hyundai i20 N Rally1 +2,5 s
3. zászló Evans/Martin – Toyota GR Yaris Rally1 +13,7 s
4. zászló Lappi/Ferm – Toyota GR Yaris Rally1 +37,3 s
5. zászló Breen/Nagle – Ford Puma Rally1 +56,1 s
6. zászló Greensmith/Andersson – Ford Puma Rally1 +1:34,5p
7. zászló Solberg/Edmondson – Hyundai i20 N Rally1 +2:01,2p
8. zászló Fourmaux/Coria – Ford Puma Rally1 +2:09,5p

 

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ