Szeretünk így Szilveszterezni

Szeretünk így Szilveszterezni

MEGOSZTÁS

mitsu-2

A Kovács György –Tekeres Laura duó nem igazán szokott év közben rajthoz állni, de legalább egy versenyen mindig részt vesznek, ez pedig az idén is a Szilveszter Rallye lesz.

Kovács Gyurka: – Ilyen nyugodt még talán soha nem voltam a verseny előtt. Ezen a futamon bérautóval indulunk, csak neveznünk kellett és ez nekünk most nagyon jó így. Nyugodtan telt az ünnep, ma pedig gyakorlásképpen játszom egyet a Dirt-el, és már fel is készültem. J

– Szabó Gergő Mitsubishijével fogunk indulni, ami egy profin megépített, majdnem új autó. Teljesen véletlenül alakult így. A Toyotával terveztem menni, de az új autó még nem készült el a régit pedig már elvitték Portugáliába. Gyorsan megoldódott a kérdés, és még ülést sem kellett állítani… J A megérzéseim alapján úgy gondolom, hogy ilyen jó autóval még biztosan nem mentem. Nyugodtabbnak és gyorsabbnak várom, mint a Toyotát. Biztosan eredményesebben lehet vele menni. Bízom benne, hogy hamar megszokom.

– Természetesen ezen a futamon is az oldalbordámmal Lauval fogunk együtt versenyezni.

–  A holnapi teszten mindenképpen kipróbáljuk, hogy hogyan viselkedik az EVO. Már nagyon várom. Tetszik az autó. Nagy hosszú, nagy a csomagtartója is, jól lehet bele pakolni. Igazi családi autó… J

– A pályarajzot már megnéztem, de csak akkor tudom eldönteni, hogy tetszik-e, ha már mentem a pályákon. Nagy csoda nem lehet. Biztosan jó lesz.

– Ha az eredményt nézzük, akkor mindenki azt szokta mondani, hogy tesztelünk, jól érezzük magunkat, stb. A jó hangulat fontos és én tényleg azért versenyzem, de nem bánnám, ha  az amatőrben kapnánk egy kupát is. Viszont ez már csak hab lenne a tortán. Megyek, ahogy tudok, aztán meglátjuk.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ