Sebastien Ogier a WRC-ből a WRX-be tart (?)

Sebastien Ogier a WRC-ből a WRX-be tart (?)

MEGOSZTÁS
Sebastien Ogier poses for a portrait at 2019 WRC livery reveal at Autosport International Show 2019 Birmingham, United Kingdom

A hatszoros világbajnok Sebastien Ogier korábban azt nyilatkozta, hogy a jelenleg élő szerződése a Citroennel lesz az utolsó WRC kontraktusa. Ezt szerdán megerősítette a francia világbajnok ismét. Ogier azt nyilatkozta www.worldgreynews.com-nak , hogy várakozással tekint karrierjének következő, WRC-n kívüli időszakára, amely valódi lehetőséget hordoz magában egy 2021-es WRX – Rallycross Világbajnokság – részvételre.

Ezt már sokszor mondtam, de az emberek ennek ellenére folyamatosan kérdezik tőlem, talán azért, mert nem hisznek nekem. Nem tervezem a 2020. utáni maradásomat, a Citroennel kötött szerződésem egyértelműen két éves megállapodás. Komoly lehetőségem van a WRX-re, amely minden szempontból egy rendkívül izgalmas bajnokság.

Arról még nincs információ, hogy Ogier melyik csapat színeiben és milyen autóval indulna a WRX-ben, de a legfrissebb “zuhanyhíradó” szerint Ogier e következő WRX futamon ott lesz Loheacban.

matezsoltee

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ