Scott Speed csatlakozik a Subaruhoz – ARX 2019

Scott Speed csatlakozik a Subaruhoz – ARX 2019

MEGOSZTÁS

Scott Speed csatlakozik a Subaruhoz – ARX 2019

Az egykori ToroRosso F1-es pilóta megvédte bajnoki címét 2018-ban, míg jövőre az Volkswagen által támogatott Abdretti Csapatot elhagyva csatlakozik a Subaruhoz, ahol Patrik Sandell és Chris Atkinson lesz a csapattársa lesz a Vermont Sports Car csapatánál.

Fotó: www.arxrallycross.com

Scott Speed: Nagyon örülök, hogy hivatalosan is bejelenthetem a 2019-es szezonra vonatkozó versenyprogramomat. Megjártam a Formula-1-et, a Formula E világát és negyedik év részese vagyok a rallycross világának, bejárva a nagyvilágot, ennek része az idei ARX cím is. Nagyon örülök annak is, hogy a következő fejezete a pályafutásomnak az Egyesült Államokban lesz a Subaru csapattal az Americas Rallycross (ARX) sorozatban.

Speed megnyerte a Global Rallycross Championship megszűnését követő első ARX bajnoki címet az Andretti Csapattal. Mind a négy ARX fordulóban a dobogón végzett és kétszer futamot is nyert.

Speed egy Subaru WRX STi-t fog vezetni, amelyet Jonathan Carey brit mérnök tervezett.

A Subaru egy olyan csapat, amely az Egyesült Államokban a rallycross születésétől megtalálható a jelenlegi ARX sorozat egyik oszlopa. Minden futamon elcsodálkoztam, hogy mennyi rajongó szereti és támogatja a csapatot. Izgatottan csatlakozom a Patrik Sandell, Chris Atkinson alkotta a csapathoz. Ők ketten olyan pilóták, akik komoly sebességet mutattak ebben a szezonban, a WRX STi-vel. A csapat által elém tárt fejlesztési tervek alapján azt mondom, hogy képes a győzelemre a csapat és újabb bajnoki címet tudok majd velük nyerni.

Az Andretti Csapat még nem mutatta be pilótáit.

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ