Rallycross FIA CEZ + HUN+AUT+CZE+ SVK Bajnoki futam – Greinbach RX

Rallycross FIA CEZ + HUN+AUT+CZE+ SVK Bajnoki futam – Greinbach RX

MEGOSZTÁS

Greinbachban adnak egymásnak randevút a cseh, a magyar, az osztrák és a szlovák rallycross mezőny. A bajnoki pontok mellett a FIA CEZ pontokért folyik a harc. A mezőny folyamatosan teljesíti a 3. előfutamokat, amelyek után kialakulnak az elődöntők és a döntők rajtrácsai nézzük, mi a helyzet Ausztriában, Greinbachban.

A cikk folyamatosan bővül majd!

Junior Kupa – Herczig Patrik távollétében gyakorlatilag papírforma született Szabó Bulcsú, Szabó Csanád és Csuti Kristóf sorrendben. Szabó Bulcsú mindhárom előfutamot megnyerte. A kategória 12 fős mezőnye két hatos elődöntőre kerül szétosztásra, amelyekből az első három versenyző jut a döntőbe.

1. elődöntő: 1-3-5-7-9-11. helyezettek
2. elődöntő: 2-4-6-8-10-12.helyezettek

Suzuki Divízió:

Majerszky Gábor nyerte az elődöntők alapján a kategóriát, mögötte Kisharsányi és Kailbach Gergő a legjobb három sorrendje. A kategória alacsony létszáma miatt nem rendeznek elődöntőt!

Astra Divízió:

Makai György végzett az élen, Danyi Dániel és Harkányi Máté előtt. Érdekesség, hogy mindhárom versenyző nyert 1-1-1 előfutamot.

Mazda MX5:

Benyó Máté mesterhármassal nyerte az előfutamokat, Ficza Ferenc és Szabó Szilárd előtt. A kategória alacsony létszáma miatt itt sem rendeznek elődöntőt!

Magyar Kupa:

Lackó Lehel végzett a kategória élén, Hangodi Bendegúz és Stréhli Dominik előtt. A legnépesebb kategória végkifejletét gyakorlatilag alig lehet megjósolni, itt aztán kemény küzdelem zajlik!

SuperTouringCar -1600 :

Osztrák első hely, Daniel Karlovits az élen, mögötte Kistuki és Körmöczi Balázs az első három helyen!

SuperTouringCar -2000:

Nem változott semmi az élen! Mint mindig Roman Castoral az élen! Mögötte a lengyel Pavel Hankiewicz, aki a második előfutamot megnyerte! A harmadik helyen az osztrák Dominik Janisch. A legjobb magyar Csirmaz Brúnó az ötödik helyen áll!

SuperTouringCar +2000:

Csendes Zsolt nyerte a kategória küzdelmeket, az osztrák Karl Schadenhofer és a honfitárs Koncseg Zoltán előtt.

S1600:

A kategóriában mindössze egy magyar egység versenyzik Ferjáncz András személyében, aki hatodik helyet szerezte meg és a döntő utolsó rajtkockáját. Erwin Feiszl volt a kategória leggyorsabbika, Jan Ratajskyt és Werner Panhauser előtt.

Supercar:

Az előfutamokat követően Kárai Tamás, Spitzmüller Csaba és Alois Höller végezetek az első három helyen.

Eredmények – www.chronomoto.hu:

A döntők eredményei hamarosan!

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ